Şimdi Ara

SATILDI WINTENDO WII VE SAZ ARKADAŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba.
    Nintendo Wii ve saz arkadaşları satılıktır.
    Bizim çocuğa almıştım, Xbox varken pek yüzüne bakmadı, uzuuun süredir yatıyor kenarda.
    Satayım kalabalık etmesin dedim.
    Pek anladığım bir konsol değildir, bildiğim kadarını yazayım.
    Öncelikle cihaz tertemiz, sorunsuz, sıkıntısız. Gerçi uzuun süre kenarda yattığı için biraz canı sıkıntılı olabilir. Muhabbet edin geçer.
    Cihaz "softmode" ludur. Yani internetten indirdiğiniz oyunları oynayabilirsiniz.
    Ben denedim oynadı valla.

Verilecekler resimde ne varsa o.

Nintendo Wii Konsol
    2 Adet gamepad şeyisi, (afilli adı "motion plus remote gamepad" zattiri zottiri )
    2 adet gamepad silikon kılıf.
    Bir adet gamepad a takılan dalga dümen nesnesi. (afilli adı nanchuk mu, mamçuka mı ne menemse )
    Wireless alıcı (afilli adı rf bar )
    Konsolu dik koyma aparatı (afilli adı "vertical stand" )
    2 gb Kinston SD kart. Softmode için gerekli programlar kurulu(ymuş) içinde. Alet kopya oyun açtığına göre kuruludur herhal.
    2 adet orjinal oyun. Tiger Woods Golf (atalarım da oynardı), ve Wii Sports
    Bi tane yuvarlak bişi, bööle cd gibi, şeffaf ve çıkıntıları var. Amerikan bilim adamları araştırıyor ne olduğunu. Haber gelince ben size söylerim.
    Tv bağlantı kablosu
    Güç adaptörü

Fiyatım 199 tl.
    Kargo anlaşmalı Aras ile 5-10 tl ye gider heryere. Adana ya kutusunda Xbox 8,34 tl ye gitti. Hesaplayın işte.
    Sanalpazar, GET, AT, TUT falan uğraştırmayın beni.
    Denemek isteyen gelir evimde dener, çayını içer, alır gider.
    Teknik sorusu olan googling yapsın veya forumda bilenler var, onlara sorsun. Benim tüm bildiğim düğmesine basınca açıyor, fat 32 formatlı flash diske oyun atınca oynuyor.
    Hayırlı alışverişler herkese.

SATILDI WINTENDO WII VE SAZ ARKADAŞLARI  SATILDI WINTENDO WII VE SAZ ARKADAŞLARI  SATILDI WINTENDO WII VE SAZ ARKADAŞLARI  SATILDI WINTENDO WII VE SAZ ARKADAŞLARI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 27 Ocak 2015; 9:15:26 >

• quote:

Bi tane yuvarlak bişi, bööle cd gibi, şeffaf ve çıkıntıları var. Amerikan bilim adamları araştırıyor ne olduğunu. Haber gelince ben size söylerim.

Haber geldi. Vertical Stand ın altına takılıp onun yeri daha sağlam tutmasını sağlayan aparatmış.
    Amerikan bilim adamlarının hası G0RD0N a teşekkürler.
  • Nømad kullanıcısına yanıt
    pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.