Şimdi Ara

[SATILDI] Vodafone 945 + 2 + 1 GB Hafıza kartı * 180 TL *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    31.03.2012 tarihinde Hepsiburada sitesinden alınmıştır. 1 aydır kullanılmıyor evde boş boş yatıyor (yeni telefon aldığım için). Kutusunu bulamadığım için bekledim ama sonunda ondan vazgeçtim. Faturası bulunmaktadır. Ekranı sürekli jelatinle kullanılmıştır, şu an jelatin yoktur yanlız. Ekranda herhangi bir çizik yoktur. Kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alır. Arka kapakdaki Vodafone simgesinin içerisindeki siyahlık sebebini bilmediğim bir şekilde atmıştır ancak hiçbir kusur görünmemektedir. Kutusu yok. Orjinal şarj aletini de yazlıkta unuttum. Yerine garantili T.tec marka orjinalinin müdavimi şarj aleti verilecektir.

Ürün özellikleri için:http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vodafone-945.php adresine bakabilirsiniz.

Üründe şu an Android 2.3.7 yüklüdür. İstenilirse orjinal rom yüklenilip gönderilebilir.

Teslim ederken ÜRÜN + FATURASI + ŞARJ CİHAZI + USB KABLO + HAFIZA KARTLARI verilecektir. Tekrar ediyorum KUTUSU YOKTUR.

İstediğim fiyat 180 TL dir. Pazarlık ufak da olsa yapılabilir. (Bu fiyata başka bir android bulamazsınız.)

Ürünün görselleri. (kameram çok kötü olduğu için kusura bakmayın)

[SATILDI] Vodafone 945 + 2 + 1 GB Hafıza kartı * 180 TL *  [SATILDI] Vodafone 945 + 2 + 1 GB Hafıza kartı * 180 TL *  [SATILDI] Vodafone 945 + 2 + 1 GB Hafıza kartı * 180 TL *  [SATILDI] Vodafone 945 + 2 + 1 GB Hafıza kartı * 180 TL *  [SATILDI] Vodafone 945 + 2 + 1 GB Hafıza kartı * 180 TL *

İstanbul içi elden teslim olabilir, diğer türlü kargoyu ben ödeyebilirim ya da alıcı da öderse olur farketmez. Ortak bir yol bulunabilir.

SATILMIŞTIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 28 Ekim 2012; 18:09:20 >

• Android 2.3.7 stabil çalışıyormu cihaz hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.