Şimdi Ara

SATILDI THL 5000 750 TL DÜŞÜK MODELLERLE TAKASLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar cihaz 0 gibi temizdir. 1 aydır kullanıyorum Full kutuludur herşeyi mevcut Elimde resmini çekecek başka cihaz yok resim çekemiyorum ama çekince eklerim fotolarını. Dediğim gibi hiç çizik sıyrık vs vs yoktur cihazı tanımayanlar için alttaki linki koyuyorum cihaz budur; Sadece üste para alacağım cihazlarla takas düşünebilirim ihtiyacımdan dolayı. Bu sebeple kafa kafaya ve üste para istediğiniz takasları teklif etmezseniz sevinirim. 750 TL

http://www.thlmobilestore.com/thl-5000-mtk6592-octa-core-android-4-2-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemolocco -- 3 Kasım 2014; 22:12:51 >

• Gemolocco kullanıcısına yanıt
    Thl t11 ile takas düşünür müsün ...şayet düşünürsen üzerine ne istersin?telefon temiz olup 4 aydır kılıflı ve jeletinli kullanmaktayım
  • Pm atıldı.
  • pmler cevaplandı.
  • Ne renk ?
  • Siyah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gemolocco

Arkadaşlar cihaz 0 gibi temizdir. 1 aydır kullanıyorum Full kutuludur herşeyi mevcut Elimde resmini çekecek başka cihaz yok resim çekemiyorum ama çekince eklerim fotolarını. Dediğim gibi hiç çizik sıyrık vs vs yoktur cihazı tanımayanlar için alttaki linki koyuyorum cihaz budur; Sadece üste para alacağım cihazlarla takas düşünebilirim ihtiyacımdan dolayı. Bu sebeple kafa kafaya ve üste para istediğiniz takasları teklif etmezseniz sevinirim. 750 TL

http://www.thlmobilestore.com/thl-5000-mtk6592-octa-core-android-4-2-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html

cubot s208 daha 1 haftalık +200tl isterseniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjMegtrack -- 1 Kasım 2014; 13:18:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke Beyaz olsaymış :-/
  • Pm atıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.