Şimdi Ara

SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an aktif olarak kendi kullandığım htpc kasadır arkdaşlar. Herhangi bir yerinde çizilme, kırılma vs hiçbir sorunu yoktur. Tüm aparatları, kutusu herşeyi tamdır. İçindeki fanlar ve butonlar sorunsuzdur. Tertemiz şekilde yeni sahibini bekliyor.Alıcı arkadaşın aklında en ufak bir soru olmasın ilk günkü temizliğindedir kasa.

Kasanın tüm parçaları ayrılmış olarak görünen fotoğraf alıntıdır ama diğer son 6 adet resim kendi kasama aittir. Bu arada resimler pek de kaliteli değil çünkü düzgün fotoğraf çekebilecek makinem yok malesef ve mecburen webcam ile çekip yükledim.

Çok şık ve gösterişli bir üründür, salonda dururken bile ayrı bir görüntüsü var. Fiyat olarak 220 ile 250 lira arasında değişen miktarlarda mağazalarda satılıyor ve 2 adet link koyuyorum bilmeyen arkadaşlar da sıfırının fiyatını görsün diye.

http://www.hizlial.com/thermaltake-lan-box-lite-pencereli-game-cube-kasa-psu-yok-vf6000bws/30.011.1375.0023

http://www.akakce.com/kasa/en-ucuz-thermaltake-vf6000bws-lanbox-lite-cube-fiyati,181636.html

ThermalTake'in resmi sitesindeki detaylı bilgilendirme linki :

http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00000216

Fiyat : satıldı (brkkyk) Sıfır fiyatının yarısından bile aşağı satıyorum daha ne yapim

Pazarlık ve takas yoktur arkadaşlar. Fiyatın gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Bu yönde pm atmayın lütfen.

İlan, kırıcı olmayan ve hakaret içermeyen her tülü yoruma açıktır.

SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA
     SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA SATILDI THERMALTAKE LANBOX LİTE HTPC KASA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownClock01 -- 10 Nisan 2014; 14:45:40 >

• Pm üstadım.
  • Cevapladım üstadım.
  • P.M.
  • upeh U kullanıcısına yanıt
    Cevaplandı.
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt
    muhteşem kasa, muhteşem satıcıdan, muhteşem fiyata, daha ne olsun?

hayırlı satışlar kardeşim...
  • emrahray kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim benim, o senin gönlünün muhteşemliği Allah-u Teala razı olsun iyi dileklerin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

muhteşem kasa, muhteşem satıcıdan, muhteşem fiyata, daha ne olsun?

hayırlı satışlar kardeşim...

Okan arkadasım hayırlı satıslar..?
  • byaahmet kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim.
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Satıldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.