Şimdi Ara

SATILDI - Thermalright True Black-120 Rev.C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI - Thermalright True Black-120 Rev.C
    Kutu iceriginden sadece termal macun eksik. Yaninda 1 adet coolermaster mavi ledli fan verilecek.

AM2, AM2+, LGA775, LGA1366, LGA1155, LGA1156 soketlerini desteklemektedir.

SATILDI - Thermalright True Black-120 Rev.C

Fiyat: -TL
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip..
  • sessiz bir cpu arsogutucusu ayanlar için güzel bir fırsat isteyen bu ürüne fan adapte edebiliyormu acaba.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedim@tm

sessiz bir cpu arsogutucusu ayanlar için güzel bir fırsat isteyen bu ürüne fan adapte edebiliyormu acaba.....

Sogutucunun 2 yanina 2 adet 12cm fan takilabilmektedir. sectiginiz fanlarin performanslarina gore sogutucunun performansida yukselecektir...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2 iyi fanla noctua performansı alabilirsiniz bu soğutucuyla.. İşçiliği 1. sınıf. Ben 2 tane 650 rpm fan ile kullanıyorum.
  • ben de corsaır h100 aldığımda satmıştım fiyat buna yakın idi gerçekten tek noctua fanla bile su soğutuculara kafa tutan bir soğutucu apachı fanda yakışır buna alacak arkadaşlar düşünmesin derim şu anda h100 ile aralarında fazla fark yok soğutma da ha bu arada 2 fan düşüncesi olabilir fakat soğutucunun fanını kasa ön yönüne takarsanız arkası zaten egsozt fanına baktığı için gerek yok diyorum zaten fazla farkıda olmuyor egsozt fanı kullanmayan lara bir şey diyemem bu da bir kullanıcı açıklaması kabul edin herkese hayırlı alış verişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 18 Şubat 2012; 14:04:00 >
  • Pm Gönderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu soğutucuyubir süre kullandım ve sattığıma pişman olduğum bir soğutucu yerine h50 almıştım almaz olaydım diyebilirim
    üzerine 2 tane 800rpm fan tak h50den daha iyi sonuç alacağına eminim soğutucudaki işçilik ve kalite mükemmel diyebilirim
  • takip
  • p.m.
  • Pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.