Şimdi Ara

[SATILDI] Tertemiz AOC 31.5' 5ms 75hz FreeSync QHD - Resmen Bedava!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILDI] Tertemiz AOC 31.5" 5ms 75hz FreeSync QHD - Resmen Bedava!
    Merhabalar dostlar,

Monitorumu satiyorum. Tam model adini asagida paylastim.
    AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz (Analog+DVI+HDMI+Display) FreeSync QHD
    Link :https://www.hepsiburada.com/aoc-q3279vwf-31-5-5ms-75hz-analog-dvi-hdmi-display-freesync-qhd-va-monitor-p-HBV00000A5BL7

Monitorde hic bir sorun yoktur. Her gun kullandigim bir monitor degil acikcasi. Oyun bilgisayarima bagli. Calistigim icin gunde 1 2 saat maks hem kasayi hem monitoru anca kullandim. Bir ara sadece playstation icin kullaniyordum monitoru God of war oynamak icin vs. Eylul 2018 tarihli Hepsiburada uzerinden Hepsiburada saticisindan alinmistir. Monitorin en ufak sorunu yoktur. Ustunde ilk gun gelen koruma etiketleri bile durmakta. bir iki yer sadece uclari kalkmaya baslati etiketlerin ama komple cercevesinde arka tarafinda koruyuculari durmaktadir. Kutusu durmakta. Eksik bir icerigi yoktur. Cok uyguna verdigimi dusunuyorum. Satma sebebim: Elimde AOC dahil toplamda 3 monitor var ve sadece 2 tane kullanabiliyorum. Oyun oynamadigim icin cok fazla 32inc masamda durmasi yormaya basladi. Bu nedenle elden cikarmak istiyorum.

Urunu kargo yapabilirim fakat burada ne yazik ki garanti veremem, sorumluluk alamam. Istenirse kutusuna koyar kargolarim karsilamaniz durumunda. Kargo sirketlerinin kotulugunu hepimiz biliyoruz.

Faturasi da yaninda verilece kzaten hepsiburada uzerinden hepsi ciktili.

Pandemi nedeni ile evime ziyaretci alma konusunda oldukca kati davranmaktayim. Gercekten niyeti ve alacak kisiyi alip kimsenin sagligini riske atmadan halletmek istiyorum. Isterseniz her testinizi yaparak video atarim, sonrasinda kutuya koyar elden kutuyu alirsiniz, bu sekilde de olabilir. Yeterki kimsenin sagligi riske girmesin.

Fiyat: 1000 TL

Tesekkurler.[SATILDI] Tertemiz AOC 31.5' 5ms 75hz FreeSync QHD - Resmen Bedava![SATILDI] Tertemiz AOC 31.5' 5ms 75hz FreeSync QHD - Resmen Bedava![SATILDI] Tertemiz AOC 31.5' 5ms 75hz FreeSync QHD - Resmen Bedava![SATILDI] Tertemiz AOC 31.5' 5ms 75hz FreeSync QHD - Resmen Bedava![SATILDI] Tertemiz AOC 31.5' 5ms 75hz FreeSync QHD - Resmen Bedava!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam hocam.Bu modeli incelemiştim daha önce ve almak da istemiştim açıkçası fakat ghosting probleminden çok bahsediliyordu.O yüzden vazgeçmiştim almaktan.Sizin bu konudaki düşünceniz ve tecrübeleriniz nelerdir acaba ? @canhoroz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 10 Aralık 2020; 21:31:27 >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    konuda da belirttigim gibi bir suredir benimle bu monitor. Her turlu is icin kullandim, ps4 oynadim, pc de oyun oynadim, bos vakit harcadim, film izleme vs. cesit cesit senaryolarda benimleydi monitor yani. Bu konuda hic bir sorun yasamadim. hic bir oyunda da bu gibi bir sorun yasamadim. Mevcut sistemimde zaten belli basli oyunlarda yuklu, incelemeniz durumunda bir sorun goreceginizi sanmiyorum. sorunlu yada surecimi etkileyen bir sey olsaydi zaten bu kadar sure beraber olmazdik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: canhoroz

Selamlar,
    konuda da belirttigim gibi bir suredir benimle bu monitor. Her turlu is icin kullandim, ps4 oynadim, pc de oyun oynadim, bos vakit harcadim, film izleme vs. cesit cesit senaryolarda benimleydi monitor yani. Bu konuda hic bir sorun yasamadim. hic bir oyunda da bu gibi bir sorun yasamadim. Mevcut sistemimde zaten belli basli oyunlarda yuklu, incelemeniz durumunda bir sorun goreceginizi sanmiyorum. sorunlu yada surecimi etkileyen bir sey olsaydi zaten bu kadar sure beraber olmazdik :)
    Cevap için teşekkürler hocam.Bi pm atıyorum
  • Merhaba

PM attım cevap bekliyorum
  • Pm lere bakmiyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

Pm lere bakmiyorsun hocam
    Monitörü ben aldım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levent_yavuz kullanıcısına yanıt
    is nedeni ile asiri yogunlugum vardi, pmlere donemedim. Hatta foruma bile giremedim. Urun satildi. Tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.