Şimdi Ara

SATILDI / Takaslık Zerotherm Nirvana 120 Fan (Led)+ Fan Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Zerotherm Nirvana 120 nv120 fanımı amd den intel 1150p geçtigim için satıyorum. Fanın kutusu yoktur ancak güzelce kutulanıp yollanacaktır. lga 775 ayak ve AMD uyumlu ayagı bulunmaktadır. Am2 am3 fm2 am3+ fm2+ kartlarda kullanılabilir. Ayrıca ürünün yanında orjinal fan kontrolu bulunmaktadır. Sogutucu fanı mavi led bulunmaktadır.

Temsili Resim

Resimde bulunan poset haricinde hersey vardır

Fiyat: 60>50TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik402 -- 12 Mayıs 2015; 19:06:46 >

• Hocam ben ayni islemci sogutucunu msi z97 anakart uzerinde 4790k ile kullaniyorum. Keza bundan once de 775 soket ve 1156 soket anakartlarimda da ayni sogutucu vardi. Ekstradan herhangi bir ayak montesi falan da yapmadim. Sogutucunun kendi govdesi ve ayaklari tum bu platformlara uyumluydu zaten. Yani demem o ki muhtemelen sizin de degistirmeniz gerekmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemms E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben denedim ama ayaklar uymadı. bir taraf kısa geliyordu. Zaten güncellemeyi unuttum akasa nero 3 aldım onu kullanıyorum. Siz nasıl monte ettiniz şaşırdım :) 775 ayak ve karşılıgını kullanarak mı yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemms

Hocam ben ayni islemci sogutucunu msi z97 anakart uzerinde 4790k ile kullaniyorum. Keza bundan once de 775 soket ve 1156 soket anakartlarimda da ayni sogutucu vardi. Ekstradan herhangi bir ayak montesi falan da yapmadim. Sogutucunun kendi govdesi ve ayaklari tum bu platformlara uyumluydu zaten. Yani demem o ki muhtemelen sizin de degistirmeniz gerekmez.

775le 1150 pin vida araligi yarim cm daha farklıdır.nasıl taktınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.