Şimdi Ara

SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model
    Merhabalar... Şuan rezerv

Beyaz renk temizlik ve kondisyon açısından sorunsuz. PC de wireless adaptör ile Sorunsuz olarak kullanıyordum pili bitti duracell kalem pil taktım sonra kesintiler yapmaya başladı. Sebebi nedir bilmiyorum garantisi bitti Kütahya'da olduğum için gösterebileceğim anlayabilecek bir yerde yok. Anlayan baktırabilecek varsa düşünebilir. Kutusu kitapçıkları vs duruyor. İsteyene çalışırken çektiğim videoyu atabilirim. Tek fiyat SATILDI TL istiyorum satılmaz ise de şu virüs olayı bitince baktıracağım sorun değil selamlar...

Edit : elimde kablo olmadığı için bilgisayara kablo ile takıp deneme imkanım da yok.

SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.