Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model Satın Al 29 Nisan 2020 22:51 1 1 SATILDI sorunlu Beyaz Xbox game controller kulaklık girşli model Merhabalar... Şuan rezervBeyaz renk temizlik ve kondisyon açısından sorunsuz. PC de wireless adaptör ile Sorunsuz olarak kullanıyordum pili bitti duracell kalem pil taktım sonra kesintiler yapmaya başladı. Sebebi nedir bilmiyorum garantisi bitti Kütahya'da olduğum için gösterebileceğim anlayabilecek bir yerde yok. Anlayan baktırabilecek varsa düşünebilir. Kutusu kitapçıkları vs duruyor. İsteyene çalışırken çektiğim videoyu atabilirim. Tek fiyat SATILDI TL istiyorum satılmaz ise de şu virüs olayı bitince baktıracağım sorun değil selamlar...Edit : elimde kablo olmadığı için bilgisayara kablo ile takıp deneme imkanım da yok. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Ryzen 7 5700X RX 7800 XT 32 GB RAM 1 TB SSD [SATILDI] Zyxel nas 542 3 Adet 3 TB Wd Red HDD [SATILDI] Gigabyte Z490i Aorus Ultra Mini itx LGA 1200 Anakart SATILIK Asus r9 270 2 gb DirectCU II Fiyat düştü 900 TL