Şimdi Ara

SATILDI ! Silwerpower GERÇEK 400 W PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILDI ! Silwerpower GERÇEK  400 W PSU
    SATILDI ! Silwerpower GERÇEK  400 W PSU

Silwerpower güç kaynağı göremeyenler güç tablosunu söleyim 2 tane 12 V kanalında 18 A 18 A güç verebilir max normal değeri %78 verimlilik 312 W içeriye veriyor Tagan firmasının malıydı die hatırlıyorum ağır ve kaliteli psu dur hd7850 alcağım için belki kaldırmaz die 500 w psu aldım bu boşa çıktı içindeki fanı linkini verceğim fanla değiştirdim.Xigmatek 12 mm Fan şu an bu fan var.2 Sata çıkışı 6 molex 2 pci ex 24 pin ve 4 pin atx çıkışları var.İsteyen kaldırırmı sistemimi kaldırmazmı diye düşünüp ikilemde kalanlar kasaya takıp deneyipte alabilrsiniz sıkıntı yok istanbul içi elden satılıktır. Fiyat SATILDI.

Mümkün oldukça kısa sürede satılıktır İstanbul içi elden. Teklifler Pm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 18 Ocak 2017; 14:34:15 >

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Silwerpower 400 W PSU forumdan pazartesi alınmak üzere bzn7 adlı arkadaşımıza rezervedir.
  • Bzn7 satılmıştır hayırlısıyla kullanması dileğiyle.
  • Bzn7 arkadaşımız 125 W işlemci+150 W Ekran kartında 1 gün test etmiştir yük durumunda arada restart attığı için tarafımdan parasını verip iade aldım kendi pc mde 95W işlemci+90 W çeken ekran kartıyla sıkıntı çıkartmamıştır hd7850 gibi kartım olmadıgından denemedim hd7770-hd7790 + 95 W işlemci sorun çıkartmamaktadır aklınızda bulunsun aynı bu şekilde alıp pc nizde 1-2 gün deneyip sorun çıkartırsa geri iade edebilirsiniz sorun yok kimseye işine yaramıcak malı satmak istemem.İstanbul içi elden satılıktır sadece fiyatta indirim yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 21 Kasım 2013; 7:13:58 >
  • Dürüst insanların hala var olduğunu hatırlatması babında "vay be" dedirten bir durum..Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Dürüst insanların hala var olduğunu hatırlatması babında "vay be" dedirten bir durum..Hayırlı satışlar.

Eyw saol hocam
  • İnanmayan arkadaşlar varsa tek referansımı veren bzn7 adlı arkadaşımıza msj atip durumu öğrenebilir saten istanbul içi alımda sıkıntı olmaz alacak arkadaşlar pmden ulaşınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar satıcının verdiği bilgiyi doğruluyorum. Sorunsuz bir ürün satmış olmasına rağmen işime yaramadığı için beni mağdur etmeyip ürünü iade aldığı için de tekrardan teşekkür ediyorum. Almak isteyenlere ürünü de satıcıyı da tavsiye ederim. Yardıma ihtiyaç duyduğum başka konularda da bana desteği olmuştur.
  • Forumdan Bukalemun adlı kullanıcıya rezervedır arkadaslar herkese hayırlı satıslarr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.