Şimdi Ara

satıldı silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 satıldı silinebilir
    satıldı
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cN_ -- 14 Nisan 2018; 1:15:54 >
  • Fiyatı bu kadar uygun görünce mining kartı mı acaba diye düşünüyor insan. Kart çok durmaz, hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart için satıcı arkadaşla anlaştık fiyat konusunda buğün günü elden teslim alacağız ama arkadaşı cumartesi gününden beri iletişim sağlayamıyorum. Pazar günü arama ve mesajlarıma cevap olarak sadece 1 mesaj attı oda 'kart için ölüyormusun' gibi saçma sapan bir ifade idi kart için fiyatta anlaşıyoruz ve arakdaşa bir daha ulaşamıyoruz ulaştığımızdada gereksiz saçma şeyler yazdı olumlu veya olumsuz başka dönüş yapmadı arkadaştan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum iyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RapidFaint kullanıcısına yanıt
    Daha fazla fiyat veren olsun olmasın önemli değil olduysada ona satsın benim için fark etmez ben arkadaşa kapora da yollarım teklifini sunmuştum sorun olmaz dedi. Önemli olan arkadaşın hiçbir şekilde olumlu veya olumsuz dönüş yapmaması insan birşey der vazgeçti ise yazar anlaşıyoruz kayboluyor sonra geri dönüyor tek dediği 'kart için ölüyrmusun' alacak kişilere bu arkadaşı tavsiye etmiyorum kendisiyle iş yapanlara allah sabır versin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jozef38

Daha fazla fiyat veren olsun olmasın önemli değil olduysada ona satsın benim için fark etmez ben arkadaşa kapora da yollarım teklifini sunmuştum sorun olmaz dedi. Önemli olan arkadaşın hiçbir şekilde olumlu veya olumsuz dönüş yapmaması insan birşey der vazgeçti ise yazar anlaşıyoruz kayboluyor sonra geri dönüyor tek dediği 'kart için ölüyrmusun' alacak kişilere bu arkadaşı tavsiye etmiyorum kendisiyle iş yapanlara allah sabır versin diyorum.
    Bilgilendirdiğiniz iyi olmuş hemen kullnıcı notumu yazdım.Söz ağızdan çıktımı bitmeli ticarette sevmediğim olaylar.
    Ben kendisine dedim hocam dedim bakın anlaştık dedim ben parayı ayarlıyorum dedim pazartesi arkadaşım sizden teslim alacak dedim elden gerekirse kapora yolluyum dedim. Gerek yok dedi sonra dün ve buğün ulaşamadım gene yazdım olumlu veya olumsuz dönüş yapınki ona göre kart bakayım diyorum gene dönüş yok arkadaşa ithamda bulunmak istemiyorum ama tavsiye etmiyorum belki önden kapora ve ya havale geçseydim param yanacak hiç ulaşamayacaktım. Herşey ihtimal dahilinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jozef38

Kart için satıcı arkadaşla anlaştık fiyat konusunda buğün günü elden teslim alacağız ama arkadaşı cumartesi gününden beri iletişim sağlayamıyorum. Pazar günü arama ve mesajlarıma cevap olarak sadece 1 mesaj attı oda 'kart için ölüyormusun' gibi saçma sapan bir ifade idi kart için fiyatta anlaşıyoruz ve arakdaşa bir daha ulaşamıyoruz ulaştığımızdada gereksiz saçma şeyler yazdı olumlu veya olumsuz başka dönüş yapmadı arkadaştan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum iyi forumlar.
    bu ne terbiyesizlik yaaa. birde gelmişin buraya yazıyorsun?

bu vatandaşla pazartesi günü için anlaştık tanıdığı elden alacaktı.
    be kardeşim fiyatta anlaşmışız telefonda konuşmuşuz herşey tamam da sen niye pazar günü durmadan arıyon mesaj atıyon?
    acelen ne?
    herkezin ailesi izin günü var. pazartesiyi bekleyemedinmi?

birde gelmiş yok havale etseydim birdaha haber alamazdım falan yazmışın.
    utanmaz herif herkezi kendin gibi sandın.
    herkez senin gibi boş işlerle uğraşmıyor.
    bizim ailemiz çoluğumuz çocuğumuz var herşeyi bırakıp seninlemi ilgilenicem izin günümde.
    herşeyde anlaşılmış bekle pazartesi gününü öldünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stella19 -- 17 Nisan 2018; 12:47:45 >

• iletişim numarasını istedim, dün alacaktım, bir türlü paylaşmıyor. alışveriş yapacaklar dikkat olsun lütfen.

isteyen istediğine satar ürününü.
    biri almak istedi diye hemen ona satmak zorunda da değilim.
    kime satacağım benim keyfine kalmıştır. beğenmeyen ilanlarıma bakmasın.

Bak sen terbiyesize ben pazar günü sizi sadece 1 kere saat 1 gibi aradım sadece whatsap üzerinden mesaj attım. Ben size dedimki cumartesi ve pazar günü okumadığınız mesajlarda hocam kartı arkadaşım alacak ama program indir test et resim at emin olayım dedim sen ne yaptın peki hiçbir halta cevap vermedin terbiyesiz adam kart için öldün mü yazdın. Ben sana ne dedim kartın değerlerinin resmini at dedim ona göre para ayarlayıp arkadaşıma yolluyum dedim demi sen hiçbir halta cevap vermedin ve ben seni pazar günü sadece 1 kere saat 13:00 civarlarında aradım yalancı herif arama kayıtları duruyor ben seni durmadan aramadım kartın çalışıp çalışmadığından emin olmak için mesaj attım hiçbirine dönmedin terbiyesiz bide gelmiş bana laf söylüyorsun. Benim acele ettiğim yoktu ben kartın değerlerini at ona göre bankadan para çekip yollayacaktım. İşin olsaydı attıgım mesaja dönüş olarak şuan müsait değilim müsait olunca konuşalım derdin. Terbiyesizsin ve yalancısın ben seni pazar günü sadece 1 kere aradım.Laflara bak hele ailemiz yokmu çocuğumuzu bırakıp senle mi ilgilenicem diyorsun terbiyesiz adam anlaşıyoruz değerlerini at diyorum cevap yok pazar günü 13:00 da aradım gene cevap yok pazartesi sabah mesaj attım onada cevap vermedin. Sen terbiyesiz ve güvenilmez birisin.

• grk3m G kullanıcısına yanıt
    Bu şahsiyet sahtekar yalancı iftiracı birisidir.Satmak için anlaştığı kartın değerlerini bile atmayan mesajlara cevap vermeyen verdiğindede üste çıkmaya çalışan aciz birisidir. Konu burda kart değildir artık dünyada sanki kart tek bu şahsiyette var bi ton para verip alacağımız ürünün çalışıp çalışmadığını görmek istememiz bu arkadaşa abest kaçıyor ve hiçbir şeye geri dönüş yapmıyor ve burdada zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.
    Tüm forum bu adamdan uzak dursun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.