Şimdi Ara

(Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 (Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)
    Merhabalar forum üzerinden yakın zamanda birden fazla kz marka kulaklık satışlarım oldu daha önce zsn pro satmıştım sıfır aynı fiyata aynı şartlar altında.Referanslarıma bakmanız sizin için faydalı olucaktır.

Sıfır kutusu açılmamış KZ ZSN PRO kulaklıktır jelatini üstündedir

mikrofonsuzdur ( zaten mikrofonlularda sorun olabiliyor bilerek mikrofonsuz aldım)

Kalitesini ispatlamıştır (https://forum.donanimhaber.com/kz-zsn-1dd-1ba-14-18dolar-arasi-kulak-ici-kulaklik-incelemesi--136466337 )

Bunun güncellenmiş sürümüdür

Ürün açıklaması:

Adı: KZZSN ProKulak içi kulaklık

Tipi: kulak

Hassasiyetli: 112dB

Impendence: 24?

Frekans yanıt: 7Hz-40000Hz

Kablo uzunluğu: 125± 5cm

Pin tipi: 0.75mm

Fiş tipi: L bükme

Gri (Gray) renktedir Dediğim gibi jelatini üzerinde kutusu açılmamıştır

Fiyat KARGO DAHİL : 135 TL PAZARLIK YOK LÜTFEN ÖLÜCÜLER YAZMASIN
    (Ürünü Kz Ofc Store dan 16.90 dolara aldım. Ürüne 18 tl vergi kesildi = 114 tl Yapıyor Size yollarken kargo parası ödeyeceğim 130 tl.5 tl de kazandım demek için koydum para kazandığımdan değil)

Ödeme : Enpara,Ziraat

(Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)
    (Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)(Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)(Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)

--------------------------

(Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)(Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)(Satıldı)Sıfır Kutusu Açılmamış KZ ZSN PRO Kulaklık 135 TL İLK SAHİBİ OLUN(Aldığım fiyata satıyorum)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 135 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3D0AF24B

forum üzerinden satılmıştır
    yakın zamanda 2 adet daha elimde olucaktır iyi günler :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.