Şimdi Ara

SATILDI........SIFIR GİGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WİFİ VATAN BİLGİSAYAR %18 KDV İNDİRİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIR GİGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WİFİ VATAN BİLGİSAYAR %18 KDV İNDİRİMLİ
    22.01.1019 vatan bilgisayar faturalı
    yavaş yavaş sistem topluyordum, ancak eve masraf yapacağım için satmak zorunda kaldım.
    aldığım fiyattan satıyorum
    lütfen pazarlık teklif etmeyin.fiyat pahalı geliyorsa başka yerden bakınız

www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI AMD Socket AM4 Ryzen™ DDR4 Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-x470-aorus-gaming-7-amd-socket-am-ryzen-ddr4-anakart.html

SATILDI........SIFIR GİGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WİFİ  VATAN BİLGİSAYAR %18 KDV İNDİRİMLİ

SATILDI........SIFIR GİGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WİFİ  VATAN BİLGİSAYAR %18 KDV İNDİRİMLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 14 Mayıs 2019; 0:30:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.