Şimdi Ara

(SATILDI)Satilik Playstation 3 500gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadslar yaklasik 3 ay önce teknosadan aldigim ps3 ümü satmak istiyorum. Tayin nedeniyle baska ile gidiyorum ve satiliktir.

Sadece Pes 2013 oynanmistir. Arkadasdan aldigim 2 oyunuda hediye verecegim oynamak daha nasip olmadi onlari. Ayrica sadece 5-6 saat kullanilmis ekstra orjinal 1 kol daha vardir hepsi komple satiliktir.

Kutusu mevcuttur.PS3 de kollarda toz toprak cizik eskime hic bisey yoktur ilk günkü gibi temizdir. Takas düsünmüyorum ev tasiyacagim nakite ihtiyacim var.

Kutu icerisinde:

1 adet ps3 500 gb
    2 adet orjinal kol
    1 adet Pes 2013(cizik dahi yoktur nerdeyse)
    Ekstra 2 adet oyun(arkadasim verebilirsin derse ps3 satildi onun)
    Bütün tv kablolari sarz kablolari...

Fiyatini uygun tutuyorum arkadaslar 590 TL. (Pes 2013 ve ekstra 2.koluda fiyatin icindedir)

Tekliflerinizi bekliyorum iyi günler dilerim.
     (SATILDI)Satilik Playstation 3 500gb (SATILDI)Satilik Playstation 3 500gb (SATILDI)Satilik Playstation 3 500gb
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West_King -- 18 Ağustos 2014; 22:03:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu gece ye kadar satilirsa ürünün fiyati 550 tl dir. Sonra yayindan kaldirilacaktir. Herkes referans istiyor siteye yeni üye olan biri referansi nerden bulacak? Eski üyelerim sizde söyleyin bizde bulalim. Havale ve Eft yada elden alacaklar cvp yazsin iyi günler.. Pazarlik yok.

• Forum disina playstation cafe ye 520 TL ye satilmistir.. ilgilenen arkadaslara tesekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.