Şimdi Ara

(Satıldı) Satılık Orta Seviye Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, 4-5 senedir kullandığım bilgisayarımı satıyorum orta seviye oyuncular için çok iyi bir kasadır. (Tüm parçalar 4-5 senelik değildir) Bir çok oyunu oynadım ve sıkıntı yaşamadım. Bana her an bu numaradan ulaşabilir ve parçalar hakkında soru sorabilirsiniz; 0554 755 59 19 Sırrı KURT.
    ''Parça satışı isterseniz, piyasa fiyatını araştırdıktan sonra bir fiyat verebilirim, aşağıdaki fiyat aldığım zamanki fiyatlardan yola çıkarak hazırladığım ve şuan ki fiyatlara göre oldukça hesaplıdır. Bence''
    Ürünü öncelikli olarak elden vermeyi istiyorum hatta mümkünse evimde misafir edip akıldaki tüm soruları alıcının kendisinin yapacağı testlerle gidermesini, 2. seçenek olarak havale ve kargo.

Sistem;

Anakart : ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) (kutulu)

İşlemci : AMD FX X6 6350 Soket AM3+ 3,9GHz 14MB Önbellek 125W 32nm (Kutusu yırtık)

Ram : Kingston 4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 (4x3 12 GB) veya (4x2 8 GB)

Ekran Kartı : Asus HD 7950 3GB 384 Bit V2 (Sadece ekran kartı var bende 2. el almıştım, aldığımda çok temizdi şuanda çok temiz)

Power : 500W Tauro 80+ Bronze (kutulu)

HDD : 1 TB WD Blue + Kingston Hyperx 3K SSD (555 okuma -510 yazma) (SSD kutulu)

Kasa : ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA (Kasa biraz yıpranmış durumda, ön tarafta 2 adet dwd için ayrılan bölümdeki kaparkları çıkartıp dwd takmıştım ama sonra çıkarınca orası açık kaldı çünkü kapakları kaybettim)

İşlemci Soğutucu : Cooler Master Hyper 212 EVO (kutulu)

Monitör : Samsung SyncMaster (S19B150)

Klavye : Everest KB-855 + gaming mouse (Klavyede 'S' tuşu silinmiş, 'SPACE' tuşunun sol üstünde ufak bir yuvarlak kadar (Sanki biri parmak basmış gibi) boyası silinmiş. klavye mouse için temizdir diyemem çünkü değil) mekaniklerinde hiç bir sıkıntı yoktur.

Fiyat SATILDI (Forum içi Gökhan Abiye sattım, nickini öğrenebilirsem yazacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirrikurt -- 26 Şubat 2017; 20:55:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Nick Güzelmiş :), bu arada pc den menmunmusun abi (bi sıkıntı çıkarmaz o ama genede sorayım) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirrikurt -- 4 Temmuz 2017; 22:48:3 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.