Şimdi Ara

SATILDI - Satılık Amd Phenom II X6 1100T + Asus Crosshair IV Extreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar elimde Amd Phenom II X6 1100T Black Edition + Asus Crosshair IV Extreme bulunmaktadır.
    İ7 2700K'lı sisteme geçmeden yaklaşık 1 sene önce alınmış olup zamanında servet niteliğinde para ödendiği için ölü paraya ikinci el satmaya kıyamamıştım.
    Şimdi yazacaklarım alıcıyı ilgilendirmeyebilir fakat ben yinede de yazayım, sistem faal olarak sadece 1 sene çalışmıştır ve hiç oc yapılmamıştır. O gün bugün yatmaktadır. Sinema odasında projeksiyona bağlıdır ve haftada taş çatlasa 10 saat falan çalışmaktadır. Ramler satıldığı için artık o 10 saatte çalışmıyor. Resimlerde bir miktar toz gözükmektedir, sitemin gördüğü göreceği en tozlu hali budur.
    Ürünlerin ikisi için istediğim fiyat 600 TL'dır. Ürünlerde tek kusur denebilecek sıkıntı anakart üzerindeki chipset soğutucusunun içinde bulunan fan bir miktar ses yapmaktadır, elimde kontak sprey olmadığı için fan arızalı mı yoksa kontak sprey ile çözülebilecek bir sorun mu bilmiyorum. Resimlerde ses çıkaran fanı kırmızı halka içinde belirtiyorum.
    Anakart ve işlemciyi alan arkadaş talep eder ise Sapphire Radeon HD 4850 X2 2 GB 512 Bit ekran kartını bedelsiz olarak verebilirim.

Takas ve pazarlık istemiyorum. Çorlu'da ikamet ediyorum Çorlu veya yakın ilçelerden alacak kişiler gelip testini yapıp alabilirler. Elden satış ilk tercihim.
    İl dışına olursa önce havale sonra kargo şekilde gönderebilirim, kargo alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 15 Mayıs 2019; 0:33:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm...
  • s.a 1 yıl geçmiş ama bu işlemciyi heryerde arıyorum ve bualmıyorum sadece işlemciyi istiyorum satmadıysan
  • Merhaba @Erdem544554 bey tek başına işlemciye talip olmuş ben de tek başına anakarta talibim. Benim cpu da x6 1100t ama anakartım ddr2 ve maksimum 8gb destekliyor ddr3 e yükseltmek için bu anakarttan arıyordum sizi buldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.