Şimdi Ara

SATILDI---\\\\\SAT-TAKASLIK/////ÜCRETSİZ KARGO Thermaltake ARMOR VH6000BW---RESİMLER İÇERDE/////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün Resimlerde de Görüldüğü Üzere Gayet Şık Ve Alımlı Bir Kasadır..Kasanın İç Aksamını Yani Gri Olan Yerlerini Sprey Boya İle Siyah yaptım..Siyah GErçektende Kasa İçi Bileşenleri Daha Güzel Gösteriyor...Ayrıca Plexi Olmayan Diğer Yan Kapağada Kendim Çok Beğendiğim Bir Resmi Matbaada BAstırarak Yapıştırdım..Gayet Şık Duruyor..Resimlerde Görebilirsiniz...Alındığında Yan Plexi Kapakta Bir Çatlak Vardı..Kasa Bir Kaç Ay Kullanılmadan kutusunda Bekledi..Sonradan farkedilen Bir Durum olduğu İçin Geri gönderilmedi...Görsel Kusurdan Başka Hiç Bir Şey İçin Sorun Teşkil Etmemektedir..Ben NAzarlık Olarak Öyle Sakladım Değiştirmedim..Severek Aldığım ve Kullandığım Bu Kasamı Farklı Projeler İçin Almak İstediğim Yüksek Maaliyetli kasa İçin Satıyorum...

Kargo Olayında Gerekli Kolaylığı Ve İndirimi Yaptırırım..Ptt Kargo İle Zaten Uyguna Gönderiliyor...Yurtiçi Kargo İle Daha Güvenilir Kargo İsteyen Arkadaşlarımada Özel Kargo İndirimi İle Uygun Olarak gönderebilirim..Zaten Kutusu ve Köpükleri Kılıfı Mevcuttur.Kargo Taşımasında Bir Sorun Olmaz...

Kutusu köpükleri kılıfı Ve Aparatları Mevcuttur..Alan Kişiye Hayırlı Olsun..Güle Güle Gönül Rahatlığı İle Kullansın..

FİYAT KARGO DAHİL= FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR...TŞKLER

750w ve üzeri modüler psu ile takas olabilir....

SATILDI---\\\\\SAT-TAKASLIK/////ÜCRETSİZ KARGO Thermaltake ARMOR VH6000BW---RESİMLER İÇERDE/////

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifremen -- 2 Ocak 2012; 23:02:40 >

• hayırlı satışlar kardeşim,çıkarılabilir anakart tablası,kablo düzenlemesi,devasa iç hacmi vs. ile kasaların kralıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

hayırlı satışlar kardeşim,çıkarılabilir anakart tablası,kablo düzenlemesi,devasa iç hacmi vs. ile kasaların kralıdır.

Bilgilendirme İçin Tşk Ederim Emrahım.Bu Kasa Üretildikten Sonra Üstüne Nice Kasalar Çıktı Ama Armor + nın Yeri HEr Zaman Bir Başka..Bazıları BAsit Bir Kasa Gözüyle Bakıyorlar Ama Kalitesi ve Bir Çok Özelliği ile Hala Güncel Bir Kasa..Alacak Olan Kişinin Memnun Kalacağından Eminim..
  • hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.