Şimdi Ara

(SATILDI) SAPPHIRE VAPOR-X HD4870 2GB 256b GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurNesPc -- 18 Şubat 2014; 17:56:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• konu sıcak fırsatlara mı taşınsa ne ? hayırlı satışlar
  • Son fiyatı bumudur hocam? Fiyatta indirime giderseniz bildirin lutfen
  • pm
  • Cevaplandı...

• 300 tl 5850 den artisi ne bu kartin
  • fiyat cok pahali, bu kartinaynisi bende vardi 250TL ye satisa sundum, epey alan olmayinca takasla elimden cikardim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonymontana_1985

fiyat cok pahali, bu kartinaynisi bende vardi 250TL ye satisa sundum, epey alan olmayinca takasla elimden cikardim

o ilanı hatırlıyorum. herkes çok pahalı demiştide, zahmet edip "doğrumu söylüyorlar acaba" bile demeden ağız dolusu laf saydırmıştın ilana yorum yapanlara. bakıyorumda aynı şeyi kendin yapıyorsun. şimdi ilan sahibi arkadaş senin fiyatla ilgili yorumuna birkaç laf saydırsa daha önce senin milleti soktuğun duruma kendin düşeceksin farkındamısın? demekki her lafı "illaki tepki vermeliyim" şeklinde yorumlamamak lazımmış. sende bu ilana geldin ve satıcı arkadaşa yardımcı olmak için art niyetli olmadan rakam hakkındaki yorumunu yaptın. Tıpkı senin ilanına sana yardımcı olmak için yorum yapanlar gibi!

bu arada MurNesPc arkadaşım vaporx 4870i bu fiyata satman mümkün değil bu forumda. ben garantili bir 4890 vapor-xe daha az istiyorum ilanımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawan -- 7 Nisan 2011; 11:33:05 >

• Tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: yawan

quote:

fiyat cok pahali, bu kartinaynisi bende vardi 250TL ye satisa sundum, epey alan olmayinca takasla elimden cikardim

o ilanı hatırlıyorum. herkes çok pahalı demiştide, zahmet edip "doğrumu söylüyorlar acaba" bile demeden ağız dolusu laf saydırmıştın ilana yorum yapanlara. bakıyorumda aynı şeyi kendin yapıyorsun. şimdi ilan sahibi arkadaş senin fiyatla ilgili yorumuna birkaç laf saydırsa daha önce senin milleti soktuğun duruma kendin düşeceksin farkındamısın? demekki her lafı "illaki tepki vermeliyim" şeklinde yorumlamamak lazımmış. sende bu ilana geldin ve satıcı arkadaşa yardımcı olmak için art niyetli olmadan rakam hakkındaki yorumunu yaptın. Tıpkı senin ilanına sana yardımcı olmak için yorum yapanlar gibi!

bu arada MurNesPc arkadaşım vaporx 4870i bu fiyata satman mümkün değil bu forumda. ben garantili bir 4890 vapor-xe daha az istiyorum ilanımda

Dikkat edersen Ben sana indirim yap demiyorum, Pazarlık da etmiyorum. O topiğimi Hatırlarsan O kızdığım insanlar Benden fiyatımı kırmamı istediler veya pazarlık etdiler. Ben onlara Kız dım.

Ben sadece fiyat pahalı olduğunu söğlüyorum Açıkcası da Satmak satmamak ONA kalmış birşey saygı duyuyorum. Benim Ilanimda kim se O saygıyı Duymadı her ağızdan şukadar veririm şukadar eder, Satamaz sın bu fiyata diye LAF EDERLERSE tabi sesimi çıkartırım, Kimse BENIM verdiğim fiyata saygısızlık edemez... Ondan benim Ilanımı ve Bu arkadaşın ilanını karışdırma ben sadece Pahalı dedim başka birşey demedim, rica da da bulunmadım saygısızlık da etmiyorum Ona... Naparsa yapsın sonuçda Kart Onun. Benim için Yeterki Saygı duysunlar Verdiğim fiyata..

quote:

ha bak ama sen benım görüşümce Saygısızlık ediyorsun bu arkadaşa da. Sonuçda Fiyat ve Özgürlük ve irade onun değilmi. senin saygsızlık etmeden tek söğliceğin CÜMLE Pahalı diye bilirsin... Sen onun la yetinmeyerek Kimse Almaz diyorsun. Sana ne kimse almaz sa almaz, şu kesin ki SEN ALMAZ sın ozaman ne milleti yoruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana_1985 -- 9 Nisan 2011; 12:48:47 >

• İsterse 222gb olsun gpu nun kapasitesi belli 285tl ne demek.
  • quote:

quote:

katılmamak elde değil

ilan sahibi arkadaşa diyeyim, bu fiyata bu forum da zor....

300 liraya sıfır hd6850 alınabiliniyor....
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-ati-hd6850-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

• 4870x2 yi 290 liraya sahibinden'den bir arkadaşa sattım evime kadar geldi kart için anakartı, kartı görmedi bostancı vatandan g31 anakart aldık 550w xilence PSU aldık sonra içim rahat etmedi bendeki 600w highpower'ı verdim ÜCRET almadan ona aldığımız 550w PSU'yu da ben aldım senin o karta o parayı istemen hak değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

4870x2 yi 290 liraya sahibinden'den bir arkadaşa sattım evime kadar geldi kart için anakartı, kartı görmedi bostancı vatandan g31 anakart aldık 550w xilence PSU aldık sonra içim rahat etmedi bendeki 600w highpower'ı verdim ÜCRET almadan ona aldığımız 550w PSU'yu da ben aldım senin o karta o parayı istemen hak değil

hd4870x2 ve xilence 550 watt.... pek güvenilir ikili değil

arkadaşın 500 watt xilence nedendir bilinmez, hd5750 li ve x3 440 lı sistemde (hiç o.c. yok) patladı

• xilence benim değildi ona aldık parası ona yetti bende dayanamadım BENİM 600w HP. ona verdim üste PARA ALMADAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

FİYAT : 285>>>315 TL
    .

inadına fiyat arttırımı
  • bizi ilgilendirmez herkes istediği fiyatta satmakta özgür alan olmaz o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

FİYAT : 285>>>315 TL
    .

inadına fiyat arttırımı

• quote:

quote:

quote:

quote:

ha bak ama sen benım görüşümce Saygısızlık ediyorsun bu arkadaşa da. Sonuçda Fiyat ve Özgürlük ve irade onun değilmi. senin saygsızlık etmeden tek söğliceğin CÜMLE Pahalı diye bilirsin... Sen onun la yetinmeyerek Kimse Almaz diyorsun. Sana ne kimse almaz sa almaz, şu kesin ki SEN ALMAZ sın ozaman ne milleti yoruyorsun.

O cümlede "bir insanın özgür iradesine" nasıl bir müdahale var? "çık git forumdanmı demişim, bu forumda kart satmamı demişim, benim istediğim fiyatımı ver demişim? neye dayanarak arkadaşın özgür iradesine müdahale ettiğimi uyduruyorsun çok merak ediyorum. "bu fiyata bir 4870i bu forumda elden çıkarman mümkün değil" demişim. ki buda özetle kart "PAHALI" demek. İlkokul öğrencisi bile anlar bunu tek okuyuşta. Ki seninde anladığını düşünüyorum. Ama işte cevap vermen gerekiyor ya bi şekilde, ve verecek cevap da olmayınca napıcan, mecburen sanki ben söylemişim gibi afaki cümleler kurup onlar üzerinden kendini savunucan. ben "kimse almaz" şeklinde bir şey demedim. yukarıda yazıyor ne dediğim. "kimse almaz" cümlesi tamamiyle senin uydurman! kendin birşey uydurup sonrada uydurduğun şey üzerinden kendini savunuyorsun. Sanırım gene ne söylendiğine bakmadan ve anlamaya çalışmadan direk savunmaya geçtin. Kusura bakma ben hala yardımcı olmaya çalışıyordum ama demekki yanlış yapıyormuşum.

Eğer ilan sahibi arkadaş özetle 4870in pahalı olduğunu belirttiğim cümlemden rahatsızsa ve ilanında görmek istemiyorsa onuda hemen silerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawan -- 11 Nisan 2011; 12:29:05 >

• Yöneticiler niye böyle gerçekçi olmayan fiyatlara müdahale etmiyor yani ilanı silsin vs .. Şikayet etsek siler mi ki

Yani sıfır 5850 bile 300e verilecek 18 nisanda önsiparişle teknobiyotik.com da. 315 değil 215 bile fazla bu kart için. 4870 sonuçta bir arkadaşın dediği gibi 2 tb olsun gb değil de neye yarar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.