Şimdi Ara

[SATILDI] Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar

Elimde Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB kartı var. Bir kere takıldı , satılmak için çıkarıldı, kartta oynama yok , daha bir sıkıntısı göremedim, yeni kart aldım için satıyorum . Oyunları çoğu yüksek ayarlarda oynatır.

Kutu ve içeriği tam, eksiksiz (sticker bile mevcut). VGA kablosu mevcut değildir, kutuda yoktu.
    Garanti devam etmekte, resimde bakabilirsiniz. Bir sürü donanımla birlikte alındığı için fotokopisi ile birlikte göndermektedir.Alıcı sıkıntı yaşamasın diye tercihim Izmir elden alışveriş yapmak.

Referans olmadığı için kimse önden para göndermez,ama ben tok satıcıyım o yüzden hafta içi saat 19:00 sonra Izmir içi elden tercihimdir.
    Sasalı Sanayı bölgesinde çalıştığımdan dolayı 19:00 gibi anca İzmirin merkeze varıyorum.

Ama güvenip havale yapana 2 gün içinde (mesai saatinde - hafta içi) kargoya veririm. (kargo benden).

istediğim fiyat : TL - pazarlık yoktur. Lütfen zorlamayın indirim yapmam.

Ek bilgi istiyorsanız eğer lütfen wasaptan ulaşın ,buradan'da sorabilirsiniz.

Tel no:

Kartın Resimleri:
     [SATILDI] Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB [SATILDI] Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB [SATILDI] Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB [SATILDI] Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB [SATILDI] Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB

Garantisi:
    05.07.2014 -05.07.2016
     [SATILDI] Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB

Konu her türlü yoruma açık.

Forumda dogan_95 arkadaşa satılmış durumda , kargo bekliyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINIKISIA -- 23 Kasım 2015; 20:12:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.