Şimdi Ara

[Satıldı]Sapphire HD6950 2GB Referans Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba ,

Sapphire HD6950 2GB Referans Modeli kartımı satıyorum .

Fiyat : 490 TL
    Kargo : Alıcı ödemeli .
    Ödeme : Sanal Pazar + Sanal PAzar Payı , havale , eft ,elden
    Teslimat : Yurtiçi Kargo yada istanbul Anadolu yakası , Ataşehir - içerenköyde elden teslim ( istek üzerine bilgisayarımda takılı vaziyette deneme imkanı vardır )

28.02.2011 de Eksen Bilgisayardan satın alındı , 12 Ay daha garantisi vardır ...

indirim , bindirim , takas yoktur arkadaşlar . Fiyat sabittir .

Karta hiç bir şekilde OC yapılmadı yada 6970 modu görmedi , buna kefilim .
    BF3 ultra sorunsuz oynanıyor , ama bunu zaten biliyorsunuz .

Ufak bir video , bana aittir , alıntı değildir ...

Resimler , kendi resimlerimdir , alıntı değildir . Malesef elimdeki Nokia 5800 haricinde foto makinem yok .Kusura bakmayın lütfen .

Forumda fazla referansım yoktur , ancak benimle daha önce alışveriş yapmış olan arkadaşlarla irtibata geçip , soruşturabilirsiniz.

3Dmark linki :http://3dmark.com/3dm11/2785575

Çok özür dileyerek şunu belirtmek istiyorum :

Saçma sapan PM lere , takas , indirim , hibe sorularına cevap vermemeyi tercih ediyorum
    .

Edit :

Elden teslimat isteyen arkadaşlar için kartın bulunduğu yerin haritsaını çıkardım .

İstanbul-Ataşehir-içerenköy mahallesi ...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 2 Mart 2012; 15:22:29 >

• Örnek bir ilan olmuş. Hayırlı satışlar....
  • Teşekkür ederim .
  • gerçektende örnek bir ilan olmuş
  • Teşekkür ederim .
  • ilan gayet acıklamalı olmuş iyi satıslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

anladik guzel ilan olmus, bir kisi soylemis zaten daha kac kisinin yazmasi gerekli anlamiyorum.

neyse hocam sizin karti alsak 6970 e sikintisiz olarak modlayabiliyor muyuz peki bilginiz bar mi?

birde 550w gercek guc pay yeter mi?

Önce PSU sorusunu cevaplayım :

quote:

500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended

Türkçesi : 500 Watt yada daha büyük , 2 x 75W 6 pinli PCI Express® güç bağlantılı PSU gerekmektedir --->>> cümle biraz garip oldu , umarım anlamışsınızdır ...

Link :http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6950/Pages/amd-radeon-hd-6950-overview.aspx#3

Modlama sorusuna gelince. Satın aldığım dönemdeki tüm HD6950 2GB modelleri modlanıyordu (Rev.1) . Revision 2 ile"Laser Cut" yada "Bios Lock" vurdular kartlara .
    Elimdeki kart istek üzerine yeni sahibi tarafından modlanabilir . Ancak ben bu güne kadar gerek duymadım .

Kolay gelsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 13 Şubat 2012; 21:59:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heybetini seveyim takas seçeneği olsaydı keşke, güzel fiiyat güzel ürün hayırlı satışlar hocam
  • Çok teşekkür ederim .
  • ilan şekli hoş, kart güzel, profil foto olmamış.
  • 450 watt da kaldırıyor bendeki 20 A. X2 kanal toplamda 38 A. mi neydi. Kombine 35A. ve üstü verebilen power lazım.
  • hocam kusura bakma ama demeden edemiyecem olan var olmayan var bende sıksam sıksam 450 tl çıkıyor üstünü toplayamıyorum nedense çok özür dileyerek kesinlikle indirim olmaz dediğinize karşılık bunu yazıyorum isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demiş atalar saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trance86

hocam kusura bakma ama demeden edemiyecem olan var olmayan var bende sıksam sıksam 450 tl çıkıyor üstünü toplayamıyorum nedense çok özür dileyerek kesinlikle indirim olmaz dediğinize karşılık bunu yazıyorum isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demiş atalar saygılar...

Merhaba bu isteğinizi @ trumpet arkadaşımıza pm yoluyla bildirseydiniz daha iyi olurdu belki insiyatifen bir cevap verebilirdi ama bu şekilde zaten tahminimce kabul edilmez iyi forumlar.
  • Hayırlı işler kardeşim.Bu kart eninde sonunda benim olacak gibi geliyor.nakit sıkıntım bittiği anda burdayım.Mesajım bulunsun
  • quote:

ilan şekli hoş, kart güzel, profil foto olmamış.

Profil foto olmamış olabilir . Ancak foto gerçek olduğu için bu şekilde kabullenmelisiniz .Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

quote:

450 watt da kaldırıyor bendeki 20 A. X2 kanal toplamda 38 A. mi neydi. Kombine 35A. ve üstü verebilen power lazım.

Kaliteli bir PSU mutlaka kaldırır , ben işi sağlama aldım , 850 Watt 80+ Seasonic PSU kullanıyorum :)

quote:

hocam kusura bakma ama demeden edemiyecem olan var olmayan var bende sıksam sıksam 450 tl çıkıyor üstünü toplayamıyorum nedense çok özür dileyerek kesinlikle indirim olmaz dediğinize karşılık bunu yazıyorum isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demiş atalar saygılar...

Bu tür mesajları PM yolu ile göndermenizi rica ederim. Malesef indirim yapmıyorum . Teknik olarak 100% sorunsuz ve fazla yorulmamış bir kart için bu fiayt gayet uygundur .

quote:

Merhaba bu isteğinizi @ trumpet arkadaşımıza pm yoluyla bildirseydiniz daha iyi olurdu belki insiyatifen bir cevap verebilirdi ama bu şekilde zaten tahminimce kabul edilmez iyi forumlar.

Arkadaş haklı . Teşekkür ederim ...

quote:

Hayırlı işler kardeşim.Bu kart eninde sonunda benim olacak gibi geliyor.nakit sıkıntım bittiği anda burdayım.Mesajım bulunsun

Umarım kısa süre içinde kartı tarafınıza gönderme şerefine ulaşırım . Satmak için fazla zamanım kalmadı . 1 yada 2 marta kadar satılmazsa , satıştan geçici bir süre için çekmek zorunda kalabilirim .

İyi forumlar ....

• ÖM gönderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

ÖM gönderildi

ÖM cevaplandı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

quote:

ÖM gönderildi

ÖM cevaplandı .

kendisi gerçekten çok kibar satıcı inşallah anlaşıcaz ve kartı alıcam :)
  • quote:

quote:

quote:

ÖM gönderildi

ÖM cevaplandı .

Merhaba ,

Kart , cenkyyy arkadaşımıza gönderilmiş olup satış sona ermiştir .

herkese iyi forumlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ÖM gönderildi

ÖM cevaplandı .

Merhaba ,

Kart , cenkyyy arkadaşımıza gönderilmiş olup satış sona ermiştir .

herkese iyi forumlar

hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.