Şimdi Ara

SATILDI >>>SAMSUNG I8160 GALAXY ACE 2 AKILLI TELEFON SİYAH 500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG I8160 GALAXY ACE 2 AKILLI TELEFON SİYAH

KLİKSADAN PUAN İÇİN ALDIĞIM SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ ACE 2 SANALPAZARDA İLANI VAR BAKMAK İSTEYENE

http://www.sanalpazar.com/Samsung-I8160-Galaxy-Ace-2-Akilli-Telefon-Siyah-Sifir__isp9317341

ARKADAŞLAR BURADA ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİNİ DETAYLICA ANLATMAK İSTEMİYORUM. KISACA SÖYLEMEK GEREKİRSE ÇOK GÜVENİLİR BİR SİTEDEN 5 TEMMUZDA ALDIM KUTUSU AÇILMADI HENÜZ. ,İNDİRİMLERİ SAYESİNDE BANA UCUZA GELDİ BENDE BURADAN SATIYORUM.

ORİJİNAL Mİ? GARANTİSİ VAR MI? GİBİ SORULARINIZI ANLIYORUM AMA UCUZ OLMASI İLLE DE SORUN OLMASI ANLAMINA GELMEZ PİYASADA 700 CİVARI SORDUĞUNUZ ZAMAN. BEN DAHA UCUZA VERECEĞİM SIFIR OLARAK SİZE GELECEK VE KUTUYU AÇACAKSINIZ MİS GİBİ DE KULLANACAKSINIZ.

KAÇAK FALAN DEĞİL VEYA YURT DIŞINDAN FALAN GELMEDİ. TELEFONDAN KURTULMAYA DA UĞRAŞMIYORUM, ALICISI VARSA "GERÇEKTEN İLGİLENEN" HAYIRLI OLSUN.

500tl son fiyat
    ÜCRETSİZ KARGOLAMA YADA TOKAT İLİ ELDEN TESLİM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelfen -- 8 Temmuz 2013; 14:35:29 >

• Piyasada 700 TL demişsiniz de . İnsanları kandırmanızı kınayarak güncel link ekliyorum

sıfır ve 548 TLhttp://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i8160-galaxy-ace-2-fiyati,828991.html

İstediğiniz fiyattan satmakta özgürsünüz ancak bu tarz şeyleri yakıştıramıyorum ben ticarete ...
  • İnternette çok daha ucuz olduğunu biliyorum zaten oraya yazdım kliksadan aldım diye. Bu ildeki vodafone bayisi fiyatını söyledim 710 tl gibi bir rakamdan bahsediyorlar. Kesinlikle yanıltmaya çalışmıyorum öyle anlaşıldıysa da kusura bakmayın.

Bu arada cihaz garantili 5 temmuzda başladı garanti fatura kesim tarihinde. 2 yıl garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelfen -- 8 Temmuz 2013; 11:06:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.