Şimdi Ara

SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil)

Ürünü bir kaç gün önce forumdan aldım fakat Android'e alışamadım uzun zamandan beri iPhone kullanan biri olarak.Tekrar iPhone'a dönüş yapacağım.Kısacası ettiğim zararla kalacağım bu hevesim yüzünden.Android her ne kadar iyide olsa,cihaz her ne kadar güzelde olsa insan başka bir cihaza alıştıktan sonra kullanamıyor.Beyaz renk.Cihaz 23.09.2012 tarihde alınmış.TELPA garantili.Ürün çok çok temiz.Ekranında her hangi bir şekilde çizik yok.Arkasında kullanıma bağlı çok az kılcal çizikler var ama görünmüyor ışığı tutmadan.Yanında moshi marka arka kapak koruyucuda göndereceğim.Kutu içeriği tam,faturası mevcuttur.Her hangi bir şekilde eksik yoktur.Kulaklığı kullanılmamıştır ve yedek olarak kulak içi kulaklık başlıklarıda gönderilecektir.Yanında 8GB'lik hafıza kartıda hediyemdir.

FİYAT:950 TL (Kargo Dahil)

TAKAS:iPhone 4S veya iPhone 5 ile olur.Yurt dışı ürünlerde kalıcı kayıtlı ve sim free olması şarttır.Cihazlar en az benim cihazım kadar temiz olmak zorunda.

Takasta önce şehir dışında ki cihaz gelir.Genelde forumda ki takaslarımı bu şekilde yapıyorum.Bu cihazı alırkende aynı şekilde takas yaptım ve sorun yaşamadım hem ben hem karşı taraf.

Ürün Resimleri:
     SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil) SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil) SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil)
     SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil) SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil) SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 8 Haziran 2013; 12:10:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

SATILDI Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB Temiz ve Telpa Garantili (Kargo Dahil)

Ürünü bir kaç gün önce forumdan aldım fakat Android'e alışamadım uzun zamandan beri iPhone kullanan biri olarak.Tekrar iPhone'a dönüş yapacağım.Kısacası ettiğim zararla kalacağım bu hevesim yüzünden.Android her ne kadar iyide olsa,cihaz her ne kadar güzelde olsa insan başka bir cihaza alıştıktan sonra kullanamıyor.Beyaz renk.Cihaz 23.09.2012 tarihde alınmış.TELPA garantili.Ürün çok çok temiz.Ekranında her hangi bir şekilde çizik yok.Arkasında kullanıma bağlı çok az kılcal çizikler var ama görünmüyor ışığı tutmadan.Yanında moshi marka arka kapak koruyucuda göndereceğim.Kutu içeriği tam,faturası mevcuttur.Her hangi bir şekilde eksik yoktur.Kulaklığı kullanılmamıştır ve yedek olarak kulak içi kulaklık başlıklarıda gönderilecektir.Yanında 8GB'lik hafıza kartıda hediyemdir.

FİYAT:950 TL (Kargo Dahil)

TAKAS:iPhone 4S veya iPhone 5 ile olur.Yurt dışı ürünlerde kalıcı kayıtlı ve sim free olması şarttır.Cihazlar en az benim cihazım kadar temiz olmak zorunda.

Takasta önce şehir dışında ki cihaz gelir.Genelde forumda ki takaslarımı bu şekilde yapıyorum.Bu cihazı alırkende aynı şekilde takas yaptım ve sorun yaşamadım hem ben hem karşı taraf.

Ürün Resimleri:

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Avedan aldığım, Nokia lumia 820 telefonum var garantili kutulu ve tüm aksesuarları mevcut, kablosuz şarj kapağı ve adaptörü dahil. Telefonda çok temiz durumdadır. +200 lira verebilirim. Veya elimde garantili huawei vision da var, o da çok temiz durumda 12 ay daha garantili...farklı bir kombinasyonda yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdığım ürünler dışında takas düşünmüyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DİOKSİT

Son oluru ne olur hocam ?

Pm gönderdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.