Şimdi Ara

[SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FULL KUTULU, FULL KUTU İÇERİĞİ(Kulaklık ve kulak aparatları, şarj aleti, data kablosu, klavuzu), 16 GB TRANSCEND CLASS10 HAFIZA KARTI, İKİ ADET KILIF(birisi hiç kullanılmadı), iki adet pil(birisi orjinal, birisi ttech) IPG filmi ile birlikte.

Fiyat: 400 TL

Ürün 2011 Ağustos ayında Turkcell'den kontratlı alınmıştır. Peşin peşin söyleyeyim cihazı ofis içi her işimde tepe tepe kullandım.

Cihaz temizliği konusunda takıntılı olduğumdan ayrıca temiz kullandım.

uzun kullanım dönemi sebebi ile resimlerde göründüğü kadar çerçevede hafif soyulma başlangıcı oluşmuş. muadillerine göre yok denilebilir.

Cihaz bu zamana kadarki ömrü boyunca sadece bir ay filmsiz kullanıldı camın üzerinde cizi mi değil mi anlamadığım, çok dikkatli bir gözün algılayabileceği kılcal tek bir iz sebebi ile son bir buçuk senesini IPG film ile komple kaplanarak kullanıldı.

En ufak bir arızası yok! yeni telefon almam sebebi ile kullanım dışı kalmış olup bu sebeple ihtiyacı olan birisine yaraması satışa çıkmıştır.

Resimde home tuşunun yanındaki izler filmdeki deformasyondur, isterseniz filmi söküp kendiniz film takıp sıfır gibi kullanabilirsiniz.

cihaz rootsuz orjinal hali ile saklanmıştır, orjinal 4.1.2 jelly bean işletim sistemi yüklüdür.

son olarak en can alıcı nokta: amoled ekranlardaki ekran yanığı probleminin farkına varılmış olup samsungla yaptığım uzun görüşmeler ve uğraşlar sonucu garantisinin son günlerinde ön paneli komple sıfır olarak değiştirilmiştir(jelatinini ben açtım). "4.1.2 işletim sistemi ile birlikte ekran yanığı derdi olmayan sorunsuz cihaz."

kutusu evde olduğundan resmini koymuyorum, bildiğiniz siyah kutusu vardır. kutusuz teslim edilmeyecektir.
     [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil
     [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil [SATILDI]Samsung Galaxy S2 GT-i9100 16gb Class10 Hafıza kartı+iki kılıf+yedek pil
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnaydn -- 5 Mayıs 2014; 8:32:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hsnaydn kullanıcısına yanıt
    s.a abi öğrenciyim ve telefona ihtiyacım var ben sizden hafıza kartı felan istemiyorum sadece telefonu yollayın ama 300tl param var.. size dua ederim
  • kardeş ürün satıldı, fiyat gayet uygundu, gerçi nakit ihtiyacından dolayı fiyatta indirim yapmam da mümkün değildi...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.