Şimdi Ara

SATILDI | Samsung C3010S | 125 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satılmıştır. İlginize Teşekkürler.

Artık ihtiyacım olmayan Samsung C3010S telefonumu satıyorum. Alınalı muhtemelen 8 ay oldu fakat o kadar süre kullanılmadı. Çoğunlukla telefon değiştirdiğim zamanlarda geçici cihaz olarak kullanıldı.

Cihaz tıkır tıkır çalışan, mp3 çalabilen, radyolu, pili 3-4 gün giden bir makinedir. Sağ üst arka kısmında toplu iğne başı kadar bir çizik bulunmaktadır.

Kutusu, faturası ve şarj aletiyle gönderilecektir. Kulaklığı kutusundaydı ama bulamadım, siz yok farzedin. Bulursam kutuya eklerim.

Fiyatı olarak 125 TL istiyorum. Pazarlık sünnet.

İST/Avcılar'da elden teslim edebilirim. Önce havale ardından kargo şeklinde de gönderim yapabilirim.

Fotoğrafları en kısa sürede eklenecektir. Fotoğraf çekecek cihazım olmadığı için ekleyemiyorum şimdi.

Hızlı iletişim için:
    Mert Can
    0 534 698 2958

Saygılarımla

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoque -- 22 Aralık 2011; 22:38:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

Merhaba arkadaşlar,

Artık ihtiyacım olmayan Samsung C3010S telefonumu satıyorum. Alınalı muhtemelen 8 ay oldu fakat o kadar süre kullanılmadı. Çoğunlukla telefon değiştirdiğim zamanlarda geçici cihaz olarak kullanıldı.

Cihaz tıkır tıkır çalışan, mp3 çalabilen, radyolu, pili 3-4 gün giden bir makinedir. Sağ üst arka kısmında toplu iğne başı kadar bir çizik bulunmaktadır.

Kutusu, faturası ve şarj aletiyle gönderilecektir. Kulaklığı kutusundaydı ama bulamadım, siz yok farzedin. Bulursam kutuya eklerim.

Fiyatı olarak 125 TL istiyorum. Pazarlık sünnet.

İST/Avcılar'da elden teslim edebilirim. Önce havale ardından kargo şeklinde de gönderim yapabilirim.

Fotoğrafları en kısa sürede eklenecektir. Fotoğraf çekecek cihazım olmadığı için ekleyemiyorum şimdi.

Hızlı iletişim için:
    Mert Can
    0 534 698 2958

Saygılarımla

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

aynısı annemde var.. güzel bir tlefon.. ince.. ben anneme sıfır olarak 149 liraya almıştım.. fiyat biraz revize ister gibi..

• Hocam fiyatın farkındayım. Acayip teklifler geldiği için böyle yazdım. Ciddi alıcılar için tabiki ikramlar olur
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.