Şimdi Ara

@@ SATILDI @@ SAMSUNG 23'' P2350 1080P FULL HD LCD MONİTÖR @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 Yıl kadar önce satın almış olduğum ve memnuniyetle kullandığım LCD Monitörümü yeni bir ultrabook almış olduğum ve dizüstüne dönmek istediğim için satışa çıkarıyorum.

Monitör; 23'' boyutunda Samsung P2350 model, 1080P Full HD yani 1920 x 1080 çözünürlüğünde güzel bir monitördür.

Özelliklerini detaylı olarak bu linkten inceleyebilirsiniz;http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/archive/LS23A350HS/XY-spec

Yanında power kablosu ve dvi bağlantı kablosu bulunmaktadır. Kutu, fatura artık ne yazıkki bulunmamaktadır. Kozmetik olarak ev ortamında kullanılmış olup herhangibir darbe almamış, üzerinde çatlak, kırık, derin çizik vs bulunmamaktadır.

Fotoğraflar cihazın az önce ilan için çektiğim orjinal fotoğraflarıdır.

@@ SATILDI @@ SAMSUNG 23'' P2350 1080P FULL HD LCD MONİTÖR @@  @@ SATILDI @@ SAMSUNG 23'' P2350 1080P FULL HD LCD MONİTÖR @@  @@ SATILDI @@ SAMSUNG 23'' P2350 1080P FULL HD LCD MONİTÖR @@  @@ SATILDI @@ SAMSUNG 23'' P2350 1080P FULL HD LCD MONİTÖR @@

Bu monitör için istediğim rakam 250TL'dir. Lütfen sorularınız için p.m. yolu ile ulaşın..

İzmir içi elden satış mümkündür, şehir dışına ise vereceğim İş Bankası hesabına 250TL yattığı takdirde ürünü güvenli şekilde kargoya teslim eder takip numarasını bildiririm.

REFERANSLARIM PROFİLİMDEDİR..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 12 Ağustos 2013; 18:31:53 >

• pm
  • p.m. yanıtlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p.m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahosonic

p.m.

Yanıtladım, teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 Lira vereyim'ciler, bütçem 200 Lira'cılar, 200 Liram var öğrenciyim abi'ciler PM atıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 24 Temmuz 2013; 9:02:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

200 Lira vereyim'ciler, bütçem 200 Lira'cılar, 200 Liram var öğrenciyim abi'ciler PM atıyordur

Aslında şimdiye dek 10'a yakın kişi p.m. attı ve çoğu pazarlık dahi yapmadan güzel fiyat, hemen yarın alıyorum, ödemeyi nereye yapıyoruz gibi sorular sordu.

Tüm bilgileri vermeme rağmen bir kişi dahi geri dönmüş veya ürün satılmış değil, ilginç gerçekten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dminic toretto yorumun güzelmiş :D abi valla param yok :D
  • SATILMIŞTIR..

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.