Şimdi Ara

-SATILDI- rx5500xt 4gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 -SATILDI- rx5500xt 4gb

Sorunsuz üründür, isteyenlere 3DMark gibi programlarla test edip sonuçlarını gönderebilirim. Fiyatların düzeleceğini umarak idare etmesi için almıştım fakat yakın bir zamanda düzelmeyecek gibi duruyor. Model yükseltmek için satıyorum, GTX 1660S - RTX 2060 gibi kartlarla para ekleyerek takas yapabilirim.

Satış Ankara içi elden diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır

-SATILDI- rx5500xt 4gb

-SATILDI- rx5500xt 4gb

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Şu lanet bitcoin düşsede çöp kartlara bu fiyatları isteyenlerin elinde patlasa.

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt

Dostum ben de memnun değilim bu durumdan, 3070 almayı planlarken şuan ikinci el 2060lara bakıyorum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda gerçekleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Objorka

Dostum ben de memnun değilim bu durumdan, 3070 almayı planlarken şuan ikinci el 2060lara bakıyorum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda gerçekleşir.

rx560 la kaldım. rtx2060 ı sattığım güne lanet ediyorum.

• Fiyat 3600 oldu.

• forum dışına satıldı, mobil hata verdiği için düzenleyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.