Şimdi Ara

--SATILDI -- Razer Mamba + Goliathus Mousepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karabük
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Mouse, ele tam oturan, çok ergonomik bir mouse'dur. Ele oturması konusunda orta-büyük ele sahip olanlar hiç sıkıntı yaşamazlar.
    2012 Modelidir.
    Yaklaşık 7 aylıktır ve tek bir sıkıntısını görmedim bugüne dek, zaten farklı bir mousepad değil de kendisiyle tam uyumlu goliathus modeli mousepad ile kullanıldığı için hiçbir sıkıntı yaşatmamıştır.
    Cihaz kablolu(2 metre) yada kablosuz şekilde kullanılabilir. Resimlerde görünen şarj ünitesine oturttuğunuz anda şarj olmaya başlar zaten, böylece kullanmadığınız zamanlarda çok rahat şarj edebilirsiniz.
    İsteğe göre şarj ünitesinin ve mouse ortasındaki topun ışığının rengi istediğiniz renk olarak değiştirilebiilir, bu da mouse'a çok şık bir görüntü kazandırıyor zaten. Cihaz üzerindeki tüm tuşlara driver'ı yardımıyla kolayca makro ekleyebilirsiniz. Bu makrolar yardımıyla oyunlarınızda çok rahat komutlar uygulayabilirsiniz. İsterseniz farklı profiller oluşturup istediğiniz oyuna özel makrolar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz..
    Öğrenci olduğumdan dolayı acil ihtiyacım olduğu için satıyorum.
    Kutusu faturası her şeyi mevcuttur.
    Teşekkürler.

Sadece Mouse 200 TL, MousePad ile 225 TL'dir
    Şehir dışına satışlarda önce havale sonra kargo şeklinde yollanacaktır, bilginize.

Hızlı iletişim için: 0534 074 54 94

-----------------------
    Ürün @by_long 'a satılmıştır, teşekkürler.

Ürün fotoğrafları:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPossibLee -- 7 Mayıs 2014; 21:40:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ...[simage]..[/simage]... aralara bunları ekle hocam image değilde
  • tamamdır hocam teşekkürler :)

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPossibLee

Merhaba. Mouse, ele tam oturan, çok ergonomik bir mouse'dur. Ele oturması konusunda orta-büyük ele sahip olanlar hiç sıkıntı yaşamazlar.
    2012 Modelidir.
    Yaklaşık 7 aylıktır ve tek bir sıkıntısını görmedim bugüne dek, zaten farklı bir mousepad değil de kendisiyle tam uyumlu goliathus modeli mousepad ile kullanıldığı için hiçbir sıkıntı yaşatmamıştır.
    Cihaz kablolu(2 metre) yada kablosuz şekilde kullanılabilir. Resimlerde görünen şarj ünitesine oturttuğunuz anda şarj olmaya başlar zaten, böylece kullanmadığınız zamanlarda çok rahat şarj edebilirsiniz.
    İsteğe göre şarj ünitesinin ve mouse ortasındaki topun ışığının rengi istediğiniz renk olarak değiştirilebiilir, bu da mouse'a çok şık bir görüntü kazandırıyor zaten. Cihaz üzerindeki tüm tuşlara driver'ı yardımıyla kolayca makro ekleyebilirsiniz. Bu makrolar yardımıyla oyunlarınızda çok rahat komutlar uygulayabilirsiniz. İsterseniz farklı profiller oluşturup istediğiniz oyuna özel makrolar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz..
    Öğrenci olduğumdan dolayı acil ihtiyacım olduğu için satıyorum.
    Kutusu faturası her şeyi mevcuttur.
    Teşekkürler.

Sadece Mouse 200 TL, MousePad ile 225 TL'dir
    Şehir dışına satışlarda önce havale sonra kargo şeklinde yollanacaktır, bilginize.

Hızlı iletişim için: 0534 074 54 94

-----------------------
    Ürün @by_long 'a satılmıştır, teşekkürler.

Ürün fotoğrafları:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    quote:

iyi de güzel kardeşim, referansın yok, yeni üyesin neyine güvensinde adam sana para göndersin? :)) Yani diyorum ki, bu gibi istekleri referansın varsa yapabilirsin, yoksa ciddiye alınmazsın pek, hızlı satılması için bunu kaldır bence aranızda konuşursunuz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyojen666 -- 5 Mayıs 2014; 10:56:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diyojen666

quote:

iyi de güzel kardeşim, referansın yok, yeni üyesin neyine güvensinde adam sana para göndersin? :)) Yani diyorum ki, bu gibi istekleri referansın varsa yapabilirsin, yoksa ciddiye alınmazsın pek, hızlı satılması için bunu kaldır bence aranızda konuşursunuz :))

Hocam zaten öğrenci adamım, ihtiyaçtan dolayı satıyorum, bir de dolandırılmayla falan uğraşamam.
    İsteyene bu şekilde gönderebilirim. Sanalpazar komisyonunu kendisi üstlenirse o şekilde de olur. İlginiz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uurbyrkdr

quote:

quote:

Hocam zaten öğrenci adamım, ihtiyaçtan dolayı satıyorum, bir de dolandırılmayla falan uğraşamam.
    İsteyene bu şekilde gönderebilirim. Sanalpazar komisyonunu kendisi üstlenirse o şekilde de olur. İlginiz için teşekkür ederim.

seni çok iyi anlıyorum ama sende alıcıları anla, 5 dk nı ver "donanimhaber forum dolandırıcılık" yaz google a anlayacaksın ne dediğimi. bol şans

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Naga Chroma Gaming Mouse
    5 yıl önce açıldı
    Alınık Razer Blackwidow Elite
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uurbyrkdr

quote:

quote:

seni çok iyi anlıyorum ama sende alıcıları anla, 5 dk nı ver "donanimhaber forum dolandırıcılık" yaz google a anlayacaksın ne dediğimi. bol şans

Hocam korkusu olan sanalpazar komisyonunu karşılasın o şekilde yollayım. Öğrenci adamın hali böyle işte :)
    Teşekkür ederim size de, iyi günler dilerim.

• Güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPossibLee -- 6 Mayıs 2014; 13:23:08 >

• Ürün by_long tarafından satın alınmıştır, teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.