Şimdi Ara

[SATILDI] R4i 3ds RTS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İhtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. Hiç kullanılmamıştır. Real Time Saving özelliği vardır, kernel update ile versiyon 7.0-'yi destekler. Hafıza kartı dahil değildir.

Ürünün sitesi:http://www.r4i-sdhc.com/

Fiyat: 25 tl.
     [SATILDI] R4i 3ds RTS
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 1 Şubat 2014; 17:38:00 >

• cro magnon kullanıcısına yanıt
    Pm kapalı sanırım,burdan yazayim.Hocam belirtmişsiniz ama yine de sorayim benim 3ds 6.3 versiyon,bu kartla uyumlu yani değil mi? birde sanalpazardan ilan açma şansınız var mı kartla alımı yapabilirim.
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    PM açık hocam. 6.3 versiyona UYGUNDUR fakat önce kernel güncellemesi yapılmalıdır. gerekli kernel dosyalarını katın hafıza kartına atarak versiyonu düşük bir 3ds'te çalıştırıp kartı güncelledikten sonra versiyon 7.1-'e kadar bütün 3ds'lerde kullanılır. Elimde düşük versiyonlu 3ds olsa güncellemeyi kendim yapacağım fakat malesef yok. sanalpazar ilanı açarım fakat komisyon eklenir (1.25 tl olması lazım).
  • cro magnon kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam komisyon falan sorun değil de şu düşük versiyonlu 3ds olayını halledersem o zaman tekrardan sizle iletişime geçerim.
  • Kart asimkalkan nickli kullanıcıya satılmıştır. Güle güle kullanması dileğiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.