Şimdi Ara

( SATILDI )PlayStation 4 1TB KREDİ KARTINA 3-6-12 TAKSİT 100TL BONUS HEDİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ( SATILDI )PlayStation 4  1TB  KREDİ KARTINA 3-6-12 TAKSİT 100TL BONUS HEDİYE

SANALPAZAR' DAN KREDİ KARTIYLA ALMAK İÇİN ((( BURDAN )))

GİTTİGİDİYOR' DAN KREDİ KARTIYLA ALMAK İÇİN ((( BURDAN ))) 100 LİRA BONUS HEDİYELİ

PS4 500GB 1550 SANALPAZAR' DAN KREDİ KARTIYLA ALMAK İÇİN ((( BURDAN )))

PS4 500GB ve Diğer Ürünlerim İçin DÜKKANIMA Bakabilirsiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 16 Ocak 2014; 3:20:17 >

• ereneren E kullanıcısına yanıt
    Taklılan 1 TB SSHD fiyatının 300 liradan fazla olduğunu düşünürsek gercekten iyi fiyat..
  • Dostum cihaz 2. El yani ? Gereksz bırcok bilgi var 2. El kulanılms vs yazmıyor ? 1fiyat hdd fiyatı oyle ve cihaz 0 olsa normal 1500 satlyor ps4 300de hdd dıyorsun ıyı guzelde madem satcn nıe kutuyu bırak konsolu actın orayı anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    gereksiz bilgi dediğin takılan hdd bilgileri içeriyor. öncelikle hdd deyişimi garantiyi bozmuyor. hdd deyişimi kolay ve başit bir olay öyle makineyi actın diyecek bir olay deyil. google yazarsan gerekli bilgileri bulabilirsin. cihaz sıfır kullanılmamiş cihazdır. Mavi ışık hatası ve hdmi hatası için kontrol amaçlı açılmiştir.. Hiçbir Sorunu Yoktur..(haklısın yazmayı unutmusum uyardığın için teşekkürler) sattığım ps4 leri deniyerek satıyorum. kapalı kutu ürün alıp bozuk çıksın istemezsin deyilmi? fiyata gelince sanalpazar üzerinden satıyorum. peşinde indirim yaparım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 15 Ocak 2014; 1:00:05 >
  • Dostum hdd kısmını geç onu ilk yapanlardanız.benim sordugum o degildi.Satılan ürünü sonradan takılan şey 1sayfa yazı ürün 0 mı kullanıldımı ne oldu hakkında 1satır yok bunu anlatmak istedim. her lafı sanki size yapılan bir hakaret olrak görmekten vazgeçin ilanına yardımcı olması için eksik yazdıgın biglieri ekle diyorum atar yapiyorsun :) Kim bakar hdd karsılastırmalarına adam ürün 0 mı degilmi diye merak eder.

" kapalı kutu ürün alıp bozuk çıksın istemezsin deyilmi? " İsterim bende 10dan fazla cihaz sattım hepsi acılmamıs satıyorum onun alıcısı baska 10kere güvenlik bantları kapa dimi diye soran adamda var.o ayrı konu.

Hayırlı satışlar.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    atar yapmıyorum yanlış anlaşilmasın :) yazmayı unutmuşum uyardığın için saol. düzeltim ilanı.. teşekkürler
  • Ne adamlar var arkadaş ya biz konusmusz etmişiz karsılıklı yanlış anlamısız adam son mesajında incelik yapip teşekkurde etmiş konu kapanmıs hala olay cıkarmaya calısmanız.. :)

Benim üslubumu eleştirirken "bak ne kadar kolay oluyor değilmi" bunu yazmanız .. :) Neyse ilanı kirletmeyelim dostum sen sinir oldugun kısımları pm le ordna konusuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilan yenilenmiştir.. önerileriniz için teşekkür ederim
    Kullanılan HDD İçin Bilgi BURDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 15 Ocak 2014; 0:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

ilan yenilenmiştir.. önerileriniz için teşekkür ederim
    Kullanılan HDD İçin Bilgi BURDAN

Şimdi 10numara yapmıssın işte. Hayırlı satışlar.
  • PM
    Ürünü Almak İstiyorum 1 TB Ve Cift Gamepad İle. Param Nakittir. Veya İsterseniz Karttanda çektirebilirim.
    Yeterki ulaşın bana 2 haftadır bi adam akıllı ps4 bulamadım.
  • adam kan kokusu alan kurt her ps4 ilsnina konusuna yapisyr hadi hayirlisi bu arada fiyat iimis dostm hayrli satslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

adam kan kokusu alan kurt her ps4 ilsnina konusuna yapisyr hadi hayirlisi bu arada fiyat iimis dostm hayrli satslar

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.