Şimdi Ara

SATILDI Philips 190c6fs 4:3 lcd monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Philips 190c6fs model 19 inç Lcd monitor (4:3) SATILDI

Yıllardır kullanılmayan eski bir monitördür. Çalışır durumda, sorunsuz.

SATILDI Philips 190c6fs 4:3 lcd monitör

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 28 Ekim 2013; 11:22:49 >

• Monitörün yıllardır kullanılmadığı halinden bellide fiyat nedense 0 LED monitörler ile aynı hiç bir şey anlamadım bu işten ...
  • Kac paraya satayim ? Sen soyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zafer666 Z kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah, kaç liraya satacağınızı söylemek tabiri benim haddime değil. Olsa olsa ben sadece fiyat hakkında naçizane bilgimi sizin ile paylaşabilirim. Lakin ben hangi naçizane fiyat bilgimi paylaşsam kesin çıngar çıkıyor, satıcılar para gözler galiba .. Son olarak 2009 senesinde 134 TL ye arkadaşıma satın aldığım samsung 920 NW monitöre 160 TL fiyat istiyen satıcıya laf söylediğimde kızılca kıyamet kopmuştu.

Kısa ve öz olarak 134 TL ile 4 yıl önce alınan ürün 4 yıl sonra 160 TL olmaz. Sizdekide alındığı zamanın fiyatına çok yakın gibi duruyor ...
  • Bence kac paraya alindigi onemli degil. Ben 550 TL ye aldim diye hatirliyorum. Onemli olan gunumuzde kac para edecegidir. Siz piyasaya gore ya da kendi dusuncenize gore kac para eder onu soyleyin lutfen. Benim ilanim forum kurallarina gore yoruma acik. O yuzden cekinmeden dusundugunuz rakami yazabilirsiniz. Ben de cok uctuysam gerekli duzeltmeyi yaparim.

• Fiyat 100 TL olmuştur.
  • dostum bu ürünün rengi tam olarak nasıl sararmış bir hali var fotoda, açık gri renkli midir aslen, sonradan sararmış mıdır yoksa fotoda mı öyle çıkmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acik renk gri cercevesi var. Fotoda oyle cikmis olabilir.

• bence bu fotoyu bir yenileseniz daha iyi olur. uzaktan alıcak arkadaşlar için faydalı olur. yukarda monitörün haline laf eden arkadaş sanırım fotoda panelin iyi gözükmüyor olmasından bahsediyor. lekeli filan bir görüntü var. monitör sorunsuz ve temizse, bunu yansıtan bir foto koyarsanız daha iyi olur.
  • İlginiz için teşekkürler. Vaktim olduğunda yeni bir foto eklemeye çalışırım.
  • Fiyat 90 TL olmuştur. Kargo alıcıya aittir.
  • Fiyat 90 TL sondur. Kargo ucreti aliciya aittir. Lutfen pazarlik iceren mesajlar gondermeyiniz. Bu mesajlara yanit beklemeyiniz. Tesekkurler.

• Satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.