Bildirim
SATILDI - OCZ XTC Ram Soğutucu - SATILDI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
sıfırı 33 ytl olan bişeyin 2. eline niye 20 ytl verilsinki çok saçma -
3 te 2 si işte. daha ne istiosun ?
fiyat çok normal bence, hayırlı satışlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: qEccE
sıfırı 33 ytl olan bişeyin 2. eline niye 20 ytl verilsinki çok saçma
13 YTL daha az vermek ıcın olabılırmı :)))
kardeş bunun 10. elıde olsa sıfırdan farkı yokkı 2 tane fan bı metal cerceve o kadar gelısmıs bı yapısı yok. kaldıkı 2. el dıye % 33 ındırım daha ne ıstıyon allahtan :)______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Fiyat iyi, arkadaşa aldırma sen. -
4 remi de soğuturmu? -
quote:
Orjinalden alıntı: kudretx
4 remi de soğuturmu?
Bildiğim kadarıyla 4'ünüde soğutuyor, burdan ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilirsin.
http://www.akortek.com/product_info.php?manufacturers_id=1&products_id=110 -
pm.... -
pm...ler cevaplarmısın... -
Konuyu açan arkadaş gördüğün üzere 7 gün ceza almış, en erken 4 gün sonra pm'ne cevap yazabilir. -
1 pm. -
ucuz olan şeye bak hala satılamamış nedensee diyorum ucuz değill
-
quote:
ucuz olan şeye bak hala satılamamış nedenseediyorum ucuz değill
:)) senın baya bı ıcını otuyrmus be guzelım cok dertlenmıssın :))) uazık sana satılmadı cunku eve yakın bırılerı cıksın ıstıyorum bıde yollarda surunmeyelım aurıca bırde 10 gun kadar ban yedık :)) ve bunlar senın 85 ytllık craeatıve 5200 u unutturmuyo :)))______________________________
-
quote:
ucuz olan şeye bak hala satılamamış nedenseediyorum ucuz değill
sen alıcımısın? sebebin ne? -
fanları kaçlık bunun? -
pm attım -
Corsair Dominator için yüksekliği uygun mu acaba ? -
Dominator için kendi sogutucusu var. Ona uygun degıller. Normal bır ram boyu için tasarlanmış ve 4 ramı de sogutabılır. Ustundekı fanlar sanırım 60'lık ince yapılı... Ustlerınde de mavı 4 adet led var. Urun çok guzel -
quote:
Orjinalden alıntı: Borga-x
Dominator için kendi sogutucusu var. Ona uygun degıller. Normal bır ram boyu için tasarlanmış ve 4 ramı de sogutabılır. Ustundekı fanlar sanırım 60'lık ince yapılı... Ustlerınde de mavı 4 adet led var. Urun çok guzel
sağol :)______________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: Borga-x
Dominator için kendi sogutucusu var. Ona uygun degıller. Normal bır ram boyu için tasarlanmış ve 4 ramı de sogutabılır. Ustundekı fanlar sanırım 60'lık ince yapılı... Ustlerınde de mavı 4 adet led var. Urun çok guzel
Çok doğru bir tarif olmuş tebrikler.
Bende Reaper alınca kenara attım mecburen ekstra soğutuculu bir ram e uymuyor malesef.
Oca nin XTC yapılı bellekleri için üretilmiş onlar araştırılırsa ne tür belleklere uyumlu olduğu daha açık anlaşılır.
Benzer içerikler
- champix satın al
- razer viper mini signature edition
- nuroum v11
- samsung s760
- clash of clans 12 seviye belediye binası okçu kraliçe son
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X