Şimdi Ara

SATILDI NOX Live HTPC Kasa / IMON VFD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR

Tarafımdan 2010'da sıfır olarak alınmış, evde çok temiz kullanılmıştır. Kozmetik olarak sıfıra yakın formdadır.

Üzerinde bütünleşik olarak IMON / VFD panel - IR alıcısı, Çoklu kart okuyucu bulunmaktadır. Orijinal kumandası temiz ve mevcuttur. (Kumanda ile tamamen kapalı olan PC açılabiliyor)

350 ya da 400w Xilence 12cm fanlı Power Supply beraberinde verilecektir. (etiketi altta kalmış bakamadım)

Ayrıca üzerinde iki adet Akasa Apache 12cm, 1 adet Xigmatec 8cm fan ve bir adet analog fan kontrol cihazı mevcuttur.

incelemesi : http://www.pclabs.com.tr/2009/09/08/nox-live-htpc-kasa-incelemesi/

Kasa birçok HTPC kasanın aksine mATX değil ATX'dir

Windows PC kullanımını tamamen bıraktığım için ihtiyacım kalmamıştır. (İstenirse tüm parçalarıyla PC olarak da verilebilir)

Pendik-Ofisimden ya da Suadiye-ev civarı teslim edebilirim.

Fiyat: xx, pazarlık ve takas teklifinde lütfen bulunmayınız.

SATILDI NOX Live HTPC Kasa / IMON VFD SATILDI NOX Live HTPC Kasa / IMON VFD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serquano -- 24 Mart 2014; 15:45:50 >

• PM.
  • güzel miş
  • PM
  • ersinbey kullanıcısına yanıt
    @ersinbey'e satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serquano -- 24 Mart 2014; 15:43:33 >
  • Kasa tarafımdan satın alınmıştır,havalesi bu gün yapılmış kargosu beklenmektedir.
  • Bu gün kargo geldi,ürün Serkan beyin söylediğinden daha temizdi, kendi kutusu olmamasına rağmen gayet güzel ve sağlam paketlenmişti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ersinbey kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bu kasayı ben de almak istemiştim, kısmet size oldu Güle güle kullanın. Satmayı düşünürseniz haberimiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostile

Hayırlı olsun bu kasayı ben de almak istemiştim, kısmet size oldu Güle güle kullanın. Satmayı düşünürseniz haberimiz olsun

İyi dilekleriniz için Teşekkür ederim, dediğiniz gibi kısmet
    satmayı düşünürsem tabiki öncelikle foruma ilan açarım, şimdilik z87 anakart ve i5 işlemci almayı düşünüyorum bu kasaya, bakalım onlarıda temiz ve uygun fiyatlı düşerse forumdan olmassa sıfır alıcam önümüzdeki günlerde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.