Şimdi Ara

**SATILDI** NOKIA N95 8GB SİYAH (SORUNSUZ, TERTEMİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba forumdaşlar. Yedekte tuttuğum ve bundan 5-6 ay kadar önce yine forumdan aldığım Nokia N95 8GB model cihazımı, yedek görevini Blackberry bir cihaz devraldığı için satıyorum. Cihaz emsallerine göre oldukça temizdir ve kozmetik olarak 7/10 alır. Cihaz daha önce açılmış ve tamir görmüştür yaşı sebebiyle, ancak ben 1 ay süreyle ilk cihaz olarak kullandım, hiçbir sorunu yok. Wi-Fi, Bluetooth, kamera, arama fonksiyonları, mikrofon, hoparlör, kulaklık girişi vb. bütün donanımları sorunsuzdur. Cihazın pili normal kullanımla (whatsapp kullanımı dahil) 1.5-2 gün yetmektedir. Whatsapp çalıştırması sebebiyle yedek cihaz olarak tercih edilebilir, ben de bu yüzden tercih etmiştim.

8 GB dahili hafızası, 5 MP Carl-Zeiss lense sahip optiği sayesinde çok iyi fotoğraf çekim kalitesi, 3.5mm kulaklık çıkışına ek olarak stereo hoparlörleri ile de radyo ve mp3 ses kalitesi çok çok iyidir. Cihaz multimedya cihazı olarak bile alınabilecek bir cihazdır. Kulaklıktan verdiği ses kalitesi ve yüksekliği kullanmakta olduğum Samsung Note 2 cihazımdan bile üstündür, emin olun abartmıyorum. N serisinin multimedya özellikleri zamanın ilerisindedir.

Cihazla birlikte şarj aleti, sıfır tuş takımı ve sıfır ön kapak da verilecektir. Ankara içi elden teslim imkanı vardır, Ankara dışına ise ödeme sonrası kargo yapılacaktır.

Fotoğraflar:http://imgur.com/a/ncctk

İstemiş olduğum rakam 75 TL'dir. Her türlü iletişim için lütfen PM kullanınız.
    İyi forumlar.

GÜNCELLEME:
    1) Pilin altında yumuşak bantlardan var, yerinden oynamasın/düşmesin diye (bu durum Nokia N95 8 GB modelinin kronik sorunudur).
    2) Sıfır tuş takımı ile kast ettiğim, yalnızca rakamlı tuşların olduğu tuşlardır. Diğer tuşlar yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 14 Haziran 2015; 21:11:42 >

• akgolo'ya satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.