Şimdi Ara

SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satılık E72! 2011 başında 2.el olarak aldıgım telefonumu android telefon kullanmak istedigim için satıyorum.Tamir görmemiştir yazılımsal donanımsal herhangi bi problemi yoktur çalışmayan tuşu vs yoktur sadece kozmatik olarak çok temiz olmadıgı için fiyatını uygun tutuyorum.ekranın sağ en alt kısımda siyah kısımda minik bi çizik vardır ama belli olmamaktatır onun dışında bir kaç kılcal çizik dısında ekranı gayet temizdir sadece yan taraflarında metalik kısımlarda bazı çizik kısımlar vardır resimlerde göstermeye çalıştım
    Bedava GPS den faydalanabilirsiniz.
    Kutusu kulaklığı şarj aleti bulabilirsem birde deri kılıf almıştım onuda vericem Saygılar!

SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA  SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA  SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA
     SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA  SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA  SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA
     SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA  SATILDI NOKİA E72 225 TL ANKARA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fvgumus -- 20 Ekim 2012; 17:11:46 >

• pm atıldı
  • cevapladım
  • pm
  • cevapladım.
  • gerçekten cok tatlı bir telefon. temiz bir tane alırsam 5 yıl kullanacagım. dokunmatige bir türlü alışamadım ipohone yi bile sevemedim. zamanında ucuz diye gittim c-3 00 aldım. peş para etmez ama E-72 deli telefon H.işler fiyat çok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan66 -- 20 Kasım 2012; 16:33:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Temiz HTC Expoler 300 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.