Şimdi Ara

[satıldı] Nokia 5310 xpressmusic - sadece takas yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumum temizdir. çiziği eziği falan yoktur. ekranında ufak çiziklerden bile yoktur, telefonu son derece temiz kullandım, hiç düşürmedim o nedenle telefonun görünümünde sorun yoktur. Son versiyon fireware yüklenmiştir. Kutu içeriği fulldür. garanti belgesi, pc suit yazılım cdsi, kulaklık, adaptör, pil ve telefon kutu içinde takaslıktır.

takas teklifleri için sınırla getirmek istemiyorum. PM atın teklifleri değerlendireyim. eşdeğer özelliklerde bir telefonla anlaşırsak kafa kafaya değişirim. daha üst bir model olursa üstüne para veririm ama daha alt bir modelle takasa girmicem, telimi upgrade edicez yani :D

özellikle nokia x3 ve 6303i modellerini tercih edebilirim. Ayrıca philips x800 de tercih sebebim olabilir. Philipsin dokunmatik telleriyle takas mümkün.
    sony ericsson un modellerinide düşünebilirim. samsungunda modelleri olabilir ama bu markaların haricinde başka bir marka tel teklif etmeyin.
    nokia, sony ericsson, samsung ve philips haricinde tek teklif etmeyiniz...

saygılarımla.....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterish -- 1 Ekim 2011; 18:45:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia
    3 yıl önce açıldı
    SATILIK NOKIA E72 450 TL
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.