Şimdi Ara

SATILDI: 'NightmarEmil' ZOTAC GTX295 V2. VE dizanteri Zotac GTX 275 AMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SATILDI
    "NightmarEmil" ZOTAC GTX295 V2.
    "dizanteri" Zotac GTX 275 AMP

Zotac GTX 295 V2. Tek PCB kartıma 0 desem inanır alırsınız ama kart tertemiz kullandığım gözüm gibi baktığım karttır. Garantisi ve fatura yok ama kartı gördüğünüzde gerekde olmadığını anlayacaksınız. Hiç bir eksik malzemesi yoktur. Kutu ve kutu içeriği vardır. Polemiksiz böyle temiz bir oyun canavarı için 400 son fiyattır. Bana lütfen forumda şu fiyattan gitti, şu fiyata satıldı diye mesaj atmayın, dikkate almayacağım.

.

Zotac GTX 275 AMP Edition 896 MB. 448 Bit Faturası var garantisine henüz bakmadım ama büyük ihtimalle bitmiştir. Kartın üzerindeki Ejderha Çıkartması kasa içindeki fanlar yüzünden yapışkan özelliğini kaybettiğinden çıkartma komple sökülmüş sadece Nvidia logosu kalmıştır. Son fiyat 250 TL' dır.

.

Zotac GTX 465 1 GB. 256 Bit olan kartın kutu içeriği garantisi faturası mevcuttur. Son fiyat 300 TL' dir. Ürün satıştan çekilmiştir

Ankara içi alıcı olursa memnun olurum, ürünü gelip kontrol ettikten sonra alırsınız herkesin kafası rahat olur. Kartlardan hiçbiri O.C. görmemiştir. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olması dileğiyle.

.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 13 Nisan 2011; 21:00:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım
  • gtx 275 tarafımdan alınmıştır.saygılı ve çok iyi bir insan.Saygılar hocam her iki tarafda hayırlı olsun.
  • Satıcıya sonsuz güvenebilirsiniz kefili benim.
  • gtx295 biraz daha ucuz olsa almayı çok isterdim.iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newerenough -- 13 Nisan 2011; 11:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

gtx295 biraz daha ucuz olsa almayı çok isterdim.iyi satışlar

merak etme kardeş o fiyattan satıldı ürün :D

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.