Şimdi Ara

[SATILDI] NFS MOST WANTED - (XBOX 360 PAL [RARE] )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Aylardır arıyordum sonunda taa dünyanın öbür ucundan geçenlerde buldum ve sonunda bitirdim :) , bu oyun zaten çok zor bulunuyor ama özellikle PAL ı RARE durumda.. İsteyen olursa aldığım fiyattan biraz düşerek 40TL den vericem...

Dediğim gibi rare bi oyun ve ancak arayan ve isteyen varsa onlar talip olur heralde , yoksa eski bir oyun olduğunu biliyoruz :)

1000G yapması nitekim en kolay oyunlardan olduğu için çok aranıyormuş... Ben gayet çok sevdiğimden arıyordum , puanı da bonus oldu...

Oyun 5 günlük falan o yüzden aşırı temiz , hatta jelatini açık ama sıfır diyebilirim...

Yukarda uzunca açıklama yaptım , daha halen bunun üzerine ilana : "GARDAŞ bu oyun şu kadar yıllık eki eki" .... "Çok pahalııı abey bana 2 simit parası atsana" gibi msglar yazılmazsa sevinirim...

SATILMISTIR Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcissus© -- 2 Mart 2012; 20:36:00 >

• Hayırlı satışlar..

Çoğu yerde oyunun fiyatı 70$.
    Live'dan satın almak daha mantıklı bence, tabi varsa.
  • LIVE dan konsolunuz NTSC diilse alınamıyor , o yüzden PAL ı bu kadar zor bulunuyor.. :)
  • Umarım yanılırım ama alıcı bulabileceğini sanmıyorum. Sırf az bulunduğu için 45 TL vermeyi ben dahil çoğu kişi istemez. Ama eğer olur da fiyatı indirmeye karar verirsen diye takipteyim.
    Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-960471B1F -- 24 Şubat 2012; 16:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

Umarım yanılırım ama alıcı bulabileceğini sanmıyorum. Sırf az bulunduğu için 45 TL vermeyi ben dahil çoğu kişi istemez. Ama eğer olur da fiyatı indirmeye karar verirsen diye takipteyim.
    Hayırlı satışlar.

Oyunun hakkı en az 40-45 TL, bu ay çok açılmamış olsam hemen almıştım hatta. ebay gibi sitelerde kargo dahil bu fiyattan aşağı bulmak kolay değil. Bulunsa bile 5-10 TL ucuz alıcam diye kargo stresi çekmeye değmez.

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

Umarım yanılırım ama alıcı bulabileceğini sanmıyorum. Sırf az bulunduğu için 45 TL vermeyi ben dahil çoğu kişi istemez. Ama eğer olur da fiyatı indirmeye karar verirsen diye takipteyim.
    Hayırlı satışlar.

Oyunun hakkı en az 40-45 TL, bu ay çok açılmamış olsam hemen almıştım hatta. ebay gibi sitelerde kargo dahil bu fiyattan aşağı bulmak kolay değil. Bulunsa bile 5-10 TL ucuz alıcam diye kargo stresi çekmeye değmez.

Hayırlı satışlar

Teşekkürler..

Ki daha ucuzu yok yani bulan varsa hemen alsın derim.. Ebayde bulunabilecek en ucuz fiyattın aynısından satıyorum , üstelik oradan aldığınızda 20 gün kargo gelecek mi gelmicek mi derdi ve oyun acaba orjinal mi derdi mevcut olucak.. Gerçekten zor bulunan bir oyun.. Neyse yukarda ilk msgda yeterli ve gereken açıklamayı yaptım zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcissus© -- 25 Şubat 2012; 0:20:23 >

• Pazarlık isteyenler için fiyatı mutedir ve yuvarlak bi değere çektim , bu fiyatın altına düşemem ne yazık ki , teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcissus© -- 1 Mart 2012; 16:59:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SATILMISTIR Tesekkürler..
  • Oyunu satın almış bulunmaktayim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.