Şimdi Ara

| SATILDI | MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Öncelikle herkese Merhaba. Bilgisayarımı notebook alma amacı ile satıyorum.Diğer parçalar için diğer ilanlarımada bakabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition 2GB GDDR5

Kutu, fatura ve içeriği mevcut.
    Garanti bitti ( 02.2013 tarihinde alınma )
    Forumdan roses isimli arkadaştan aldım.
    Çok temiz ve hiç bir sorunu yok.
    Takas düşünmüyorum.

Detaylı bilgi için : TIKLAYINIZ

FİYAT : SATILDI.

| SATILDI | MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition  | SATILDI | MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition  | SATILDI | MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition  | SATILDI | MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition  | SATILDI | MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition  | SATILDI | MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 29 Haziran 2016; 12:20:18 >

• 420tl ye gigabyte gtx680 windforce 3x satılmadı en son ilanı kaldırdı..

siz bu fiyata bir ömür güncellerseniz bu saatten sonra bu kartların edeceği rakamlar belli..

Orijinalden alıntı: StickyGreen

420tl ye gigabyte gtx680 windforce 3x satılmadı en son ilanı kaldırdı..

siz bu fiyata bir ömür güncellerseniz bu saatten sonra bu kartların edeceği rakamlar belli..

Bana gerçek ilanlarla gel. O ilanın fiyat düşürme ilanı oldugu çok bariz belliydi zaten.Profiline baktıktan sonrada bunlarla senin ugrastıgını düşünüyorum.

Az ötede oyna hadi kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 13 Haziran 2016; 19:02:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Bana gerçek ilanlarla gel. O ilanın fiyat düşürme ilanı oldugu çok bariz belliydi zaten.Profiline baktıktan sonrada bunlarla senin ugrastıgını düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_117036958//tm.htm#117505659

http://forum.donanimhaber.com/m_117185861//tm.htm#117185861

evet bunlar benim ilanlarım dimi? hepsi benim aslında.

para için insanları yalancılıklada suçlamak sizin gibilere yakışır para için herşeyi yapacak insanlara..

senin yakında kimsenin yüzüne bakmayacağı kartın benim için çok değerli onun için sahte profiller açıp senin kartının fiyatını düşürme derdindeyim ama sen çok zekisin hemen anladın..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_117036958//tm.htm#117505659

http://forum.donanimhaber.com/m_117185861//tm.htm#117185861

evet bunlar benim ilanlarım dimi? hepsi benim aslında.

para için insanları yalancılıklada suçlamak sizin gibilere yakışır para için herşeyi yapacak insanlara..

senin yakında kimsenin yüzüne bakmayacağı kartın benim için çok değerli onun için sahte profiller açıp senin kartının fiyatını düşürme derdindeyim ama sen çok zekisin hemen anladın..

Ben sana benim kartımın fiyatını düşürüyosun demedim ki. Genel olarak sahip oldugun karakterinden bahsettim.

Allah'a şükür paragöz birisi değilim. Ben bu ilanı çok önce verdim ve verirkende fiyatlara bakıp verdim. İlanı verdiğimde zotac kartları bile 500 tl den koymuşlar. 1 tane asus gördüm 475 tl ye. Bende ona istinaden bu fiyatlandırmayı yaptım.

Gtx 660 ların 300 liraya , 660 ti lar 350 liraya satılırken ben 670 i kaça satıcaktım ya ?
    En basit örnek senin gtx 660 ilanınada denk gelmiştim ve sende o kartı 300 tl ye satıyodun. Bu durumda asıl para göz insan sensin. 660 ı 300 e satıpta milletin ilanlarına girip mezarcılık yapman asıl paragözlüktür. Sen çöp olmuş kartını 300 e satarken 670 i ben 350 lirayamı satıcaktım.PARAGÖZ lüğün tanımını ben senden öğrendim.Sen ve senin gibiler satış yaparken malını altın gibi gösterip başkasının malına çöp muamelesi yapıp, satarkende çöp diye aldıgın malı yine altın niyetine satıyosunuz.Senin gibi insanlardan tiksiniyorum.

Hadi bu yazdıklarımı çekememezlik yapıp admin abilerine şikayet et.Forumda adaletde yok zaten, milleti kışkırtın kışkırtın sonra basın şikayeti. Tam size yaraşır bir hareket. Bravo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 13 Haziran 2016; 20:21:45 >

• ben kartı 2 ay önce sattım şuan satsam 250tl ye satardım..

o zamanlarda gtx660 kartlara 350-375tl istiyorlardı ben ederi fiyattan verdim..

artı ben bu işin al satınıda yapmıyorum yapanada uyuz oluyorum benim paramla oturduğu yerden para kazanıyor..

benim bu aralar canımı sıkan tek şey forumdaki bütün ilanların ederinin üstünde olması ve bu konuyla alakalı herhangi bir eleştiri olduğunda direk ölücü diye cümlesine başlayan insanlar..

isteyen istediğini düşünsün söylesin önemli değil herkes herşeyi farkında..

siz bu söylediklerinizi al satçılara ve sıfırı 1250tl olan karrtı taksitle alıp aylarca kullanıp yeni seri geldiğinde 900tl fiyat yazanlara söylersiniz..
  • Aynı fikirde olduğumuza sevindim. Benim bu fiyatı yazmamdaki sebep paragözlüğümden değil. İlanı vermeden önce fiyatlara bakıp yazmış olmam. Yarın iyice araştırıp fiyatı gereken seviyeye düşürücem.

Orijinalden alıntı: Taewang

Abi kart adamın kartı istediği fiyattan satar elaleme neden bu kadar dert oluyor anlamıyorum. Zorla öldürecekler kartın fiyatını yapan kişiler de belli hemen bu konuyada damlamıs

ağlamana gerek yok

gtx 970 600 tlye düşecek yalanınıda ortaya sızın gıbıler çıkarttı bır tane 600 tlye gtx 970 bulamadım

senın ısın gucun yokmu arkadaşım her ılana aynı seylerı yazıp duruyorsunuz hangı ekran kartı ılanına gırsem ılk mesaj sıze aıt fıyat dusurmenız gerekiyor vs dıye yazılarınız var
    alacak arkadaşların aklı fıkrı yokmu pahalı gelırse almaz uygun gelırse alır..

amacının ne olduğunu acık acık yazsana sen suraya her ılanı baltalayıp duruyorsun

bu arada satıcı arkadaştan ozur dılıyorum ılanı nı kırlettıgım ıcın ıstemeyerekte olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 25 Haziran 2016; 23:44:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

GIGABYTE WINDFORCE GTX 680 OC kartıının ılanı bana aıttı sızın gıbıler yüzünden ılan baltalanınca alıcılar varsada almaz oldu gercı almamaları daha ıyı oldu kartı 420 tlye satmış olsaydım
    hıc bır kartı alamaycaktım su an kartsız kalacaktım fıyatlar dustu vs dıye her ılanda yazılarınızı goruyorum
    arkadaşım hangı kartın fıyatı dustu gostertte alalım barı

gtx 970 600 tlye düşecek yalanınıda ortaya sızın gıbıler çıkarttı bır tane 600 tlye gtx 970 bulamadım

senın ısın gucun yokmu arkadaşım her ılana aynı seylerı yazıp duruyorsunuz hangı ekran kartı ılanına gırsem ılk mesaj sıze aıt fıyat dusurmenız gerekiyor vs dıye yazılarınız var

amacının ne olduğunu acık acık yazsana sen suraya her ılanı baltalayıp duruyorsun

bu arada satıcı arkadaştan ozur dılıyorum ılanı nı kırlettıgım ıcın ıstemeyerekte olsa

Size katılmamakla beraber işi kişiselleştiriyosunuz, her daim yeni kartlar çıktıkça eskileri düşer bu böyledir piyasayı bilen adamda elindeki 970i kalkıp burdan satarken abidik gubidik rakamlar söylemez. Elbetteki bir kartı sıfır alıp satmaya kalktığımızda zarar ediyoruz bir cep telefonu düşün sıfır alıyosun 5 ay sonra ikinci el ederi nedir kardeşim? yarı fiyatı:) siz hiç zarar etmeyim kafasındasınızda durmadan yenisi çıkıyor bunu anlayın artık.

1. RX 480
    2. GTX 1060 1070 1080 vs vs diye uzar.

Sonra fiyatta pazarlık edincede mezarcı diyolar bunların malları çok değerli ozaman satılığa koymasınlar üzerinize alınmayın genelleme söylüyorum ama böyle tiplere hasta oluyorum canını al malını alma alırsanda sıfıra yakın para ver al böyle tiplerin ürünlerini bile almak istemiyorum çünki gözü kalıyor sonradan.

Konu sahibi arkadaşada söyleyeceğim şey bence fiyatı tekrar düşün derim yeni kartlara göre 900 serisi kartlar ne alemde biraz araştır 4 5 gün kaldı rx480ne oda çıkarsa iyice çöp olucak kartlarınız.

Intel 4690k | Msi Gaming z97m | Evga GTX 1070 SC | Samsung Pro SSD 250gb | Samsung evo 250gb | Dark N10 | 1tb Sata Hdd | Asus vp247h Monitör | Logitech g502 | Corsair Vengeance DDR3 16gb 1600mhz | Scythe Mugen 4 Cpu Cooler | Logitech G930 |

• ıyı güzel dıyorsunuzda bu sahısların her ılana yazmalarına sınır oluyorum
    ayrıca profılıne bakıyorum kullandığı ve sattıgı kart gtx 660 tı bıle degıl düz gtx 660 ı 300 tlye satmış
    mılletın gtx 670 gtx 680 ılanına atlayıp yorum yazıyor

buda su oluyorkı aynı kart kendılerının elınde olsa kendılerıde dusuk fiyattan satmıycak ama başkasının kartını dusuk fiyattan satmasını ıstıyor

bu tıp ınsanların amacı bellı zaten alıp uygun fiyattan karı ıle başkasına yıteleycek kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 26 Haziran 2016; 13:57:36 >

Orijinalden alynty: dreambox271980

yyy güzel dyyorsunuzda bu sahyslaryn her ylana yazmalaryna synyr oluyorum
    ayryca profylyne bakyyorum kullandy?y ve sattygy kart gtx 660 ty byle degyl düz gtx 660 y 300 tlye satmy?
    mylletyn gtx 670 gtx 680 ylanyna atlayyp yorum yazyyor

buda su oluyorky ayny kart kendylerynyn elynde olsa kendyleryde dusuk fiyattan satmyycak ama ba?kasynyn kartyny dusuk fiyattan satmasyny ystyyor

bu typ ynsanlaryn amacy belly zaten alyp uygun fiyattan kary yle ba?kasyna yyteleycek karty

Valla bilemiyorumda o arkada?y hakly oldu?u yerler var ha kendisi ucuza yada ederine veriyormu orasy mechul, burdaki satycylaryn ikinci el satycylaryn ço?u ?uanki piyasaya göre söylüyorum zarar etmeyelim diye fiyaty yeni kartlara göre haddiden fazla istiyolar sizde farkyndasynyzdyr. Ben kimsenin hakkyny alamam ederi neyse odur ama bunu yapamayan satycy çok var malyny alma canyny al tarzynda yada birini bulur sataryz kafasynda bir kaç ki?iye daha yazdym sizin konunuz haricinde çok saygysyzca do?rulary söyleyince hoplamy?lar hiç hoplamaya gerek yok sazan avyna çykmy? bazylary sizde farkediyosunuzdur? ayryca çizgini bozmadan açyklady?yn için seni tebrik ederim.

Ço?u sazan avynda oldu?u için hemen saldyryyor:) birini bulsakta satsak cok zarar etmeden diye ama geçti o bolunun treni yeni kartlar çykty ?imdi benim ?u para eder demem yanly? olur ama dü?ece?ini herkes tahmin edebiliyordur.

HAYIRLI SATI?LAR DYLERYM.

Intel 4690k | Msi Gaming z97m | Evga GTX 1070 SC | Samsung Pro SSD 250gb | Samsung evo 250gb | Dark N10 | 1tb Sata Hdd | Asus vp247h Monitör | Logitech g502 | Corsair Vengeance DDR3 16gb 1600mhz | Scythe Mugen 4 Cpu Cooler | Logitech G930 |

• insandan az utanma olur ramazan ayında iftira atıyorsunuz günaha giriyorsunuz.

yıllardır bu forumdayım 1 kez olsun al sat işine girmedim sattıklarımıda zamanına göre hep uygun fiyata vermişimdir..

benim amacım ucuza düşürüp alıp satıp kar etmek değil..fahiş etmeyecek fiyatlara ilan açıp aylarca piyasayı bilmeyen biri denk gelir diye bekleyen malı altından kurnazlarla benim problemim..oturdukları yerden zararsız al sat yapmanın peşindeler ama öyle bi dünya yok..saldırmalarının nedenide bu zaten onlarda biliyor malın ederini..ama istiyorlarki kimse işimize çomak sokmasın düzen devam etsin..

yukardaki arkadaşta gtx660 300den satıyor demiş evet 300den 2 buçuk ay önce sattım kartı o zaman en ucuz ref gtx660lar 350tl idi özel soğutmalar 375-400 isteniyordu ben ederi olan 300tl ye verdim ordan bile bişey çıkarmanın peşinde ne diyeyim daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 27 Haziran 2016; 18:49:06 >

insandan az utanma olur ramazan ayında iftira atıyorsunuz günaha giriyorsunuz.

yıllardır bu forumdayım 1 kez olsun al sat işine girmedim sattıklarımıda zamanına göre hep uygun fiyata vermişimdir..

benim amacım ucuza düşürüp alıp satıp kar etmek değil..fahiş etmeyecek fiyatlara ilan açıp aylarca piyasayı bilmeyen biri denk gelir diye bekleyen malı altından kurnazlarla benim problemim..oturdukları yerden zararsız al sat yapmanın peşindeler ama öyle bi dünya yok..saldırmalarının nedenide bu zaten onlarda biliyor malın ederini..ama istiyorlarki kimse işimize çomak sokmasın düzen devam etsin..

yukardaki arkadaşta gtx660 300den satıyor demiş evet 300den 2 buçuk ay önce sattım kartı o zaman en ucuz ref gtx660lar 350tl idi özel soğutmalar 375-400 isteniyordu ben ederi olan 300tl ye verdim ordan bile bişey çıkarmanın peşinde ne diyeyim daha..

Kardeş kafanmı güzel ben sana yukarda iftiramı atmışım? ben bilmem ucuz yada pahalı satmıştır demişim düzgünce okursan orda senden yanada konuştum ondan yanada kimseyi itham etmiyorum.

Bende zaten piyasa ederinin fazlasına satanlara hep demişimdir ayarında satın diye sende bana sarıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: IzzeT T.

quote:

Kardeş kafanmı güzel ben sana yukarda iftiramı atmışım? ben bilmem ucuz yada pahalı satmıştır demişim düzgünce okursan orda senden yanada konuştum ondan yanada kimseyi itham etmiyorum.

Bende zaten piyasa ederinin fazlasına satanlara hep demişimdir ayarında satın diye sende bana sarıyosun.

ben senin için demedim diğer arkadaş için söyledim zaten alıntılayınca yanlış anladın sanırım

• quote:

quote:

quote:

ben senin için demedim diğer arkadaş için söyledim zaten alıntılayınca yanlış anladın sanırım

Beni alıntılayınca şaşırdım o yüzden oke.

• dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam, bu yazdığınız yorum ilanı kirletmek değil, ilanı kirletenlere, baltalayanlara göstermiş oldugunuz tepkidir.

Onlar nekadar baltalarsa baltalasınlar hocam mal bizim.Bizde 400 liralık malı 600 700 liraya satmaya çalışmıyoruz heralde. Eder fiyatına yazıyoruz pazarlık payı var diyoruz. Çünkü öyle lanet bir forum ki burası 200 yazsan gene pazarlık eder 100 yazsan yine pazarlık ederler. Bedavaya versek kargo parasınıda bize ödeticekler nerdeyse.

Bu ilanı baltalayanlar, ederi şu fiyat diyenlerin niyeti belli zaten. Mesela ben gtx 670 satıyorum. Baltalayan adamlarda gtx 770 istiyor diyelim. Adam gelip önce benim fiyatımı düşürmeye çalışıyor, sonra gtx 770 satan adamın ilanına atlıyor. Onunda fiyatını düşürdükten sonra amacına ulaşmış oluyor.

Keyif benim keyfim, mal benim malım. İster ilana 1000 tl yazarım ömür boyu satamam, ister 500 yazarım kolayca satarım. Buna hiç kimse karışamaz !

Forum yönetimimizde saolsun bu ilanı baltalayanlara ceza vericeğine gelip satıcıya ceza veriliyor. Neden ? Çünkü satıcı ilanına gelen yorumlardan, bu insanların cahilliğinden laf anlamazlığından cinnet geçiricek duruma gelip kendine hakim olamıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

GIGABYTE WINDFORCE GTX 680 OC kartıının ılanı bana aıttı sızın gıbıler yüzünden ılan baltalanınca alıcılar varsada almaz oldu gercı almamaları daha ıyı oldu kartı 420 tlye satmış olsaydım
    hıc bır kartı alamaycaktım su an kartsız kalacaktım fıyatlar dustu vs dıye her ılanda yazılarınızı goruyorum
    arkadaşım hangı kartın fıyatı dustu gostertte alalım barı

Size katılmamakla beraber işi kişiselleştiriyosunuz, her daim yeni kartlar çıktıkça eskileri düşer bu böyledir piyasayı bilen adamda elindeki 970i kalkıp burdan satarken abidik gubidik rakamlar söylemez. Elbetteki bir kartı sıfır alıp satmaya kalktığımızda zarar ediyoruz bir cep telefonu düşün sıfır alıyosun 5 ay sonra ikinci el ederi nedir kardeşim? yarı fiyatı:) siz hiç zarar etmeyim kafasındasınızda durmadan yenisi çıkıyor bunu anlayın artık.

1. RX 480
    2. GTX 1060 1070 1080 vs vs diye uzar.

Sonra fiyatta pazarlık edincede mezarcı diyolar bunların malları çok değerli ozaman satılığa koymasınlar üzerinize alınmayın genelleme söylüyorum ama böyle tiplere hasta oluyorum canını al malını alma alırsanda sıfıra yakın para ver al böyle tiplerin ürünlerini bile almak istemiyorum çünki gözü kalıyor sonradan.

Konu sahibi arkadaşada söyleyeceğim şey bence fiyatı tekrar düşün derim yeni kartlara göre 900 serisi kartlar ne alemde biraz araştır 4 5 gün kaldı rx480ne oda çıkarsa iyice çöp olucak kartlarınız.

Çıksın hocam, hangi kart çıkıyorsa çıksın. Kusura bakmayın ama 7870 lerin 350 liraya satıldığı hd 7950 nin 430 tl ye satıldığı piyasada ben kartımı 300 350 liraya veremem.

Zaten kart da satıldı. Herkez kendi işiyle meşgul olsun, işine gelen alır işine gelen almaz. Bu forumda salak insanların oldugunu zannetmiyorum. Burda olan herkez ederini etmezini biliyor merak etmeyin. İlgilenenler mesaj atıyor zaten. Anlaştıklarımızla ticareti gerçekleştiriyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.