Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - MSI NVIDIA GT 740 2GB 128 BİT GDDR5 EKRAN KARTI Satın Al 17 Mart 2017 14:50 1 1 SATILDI - MSI NVIDIA GT 740 2GB 128 BİT GDDR5 EKRAN KARTI NVIDIA GT 740 Ekran kartımı, RX 480 aldığım için satılığa çıkarıyorum. Ürünün kutusu vs. her şeyi durmaktadır ve üzerinde hiçbir çizik yoktur. Güncel çoğu oyunu düşük ayarlarda oynayabilirsiniz, sıkıntı çıkarmaz.Garanti konusunda ise; kartı alalı 1.5 yılı geçmemiştir fakat faturayı bulamıyorum. Ciddi bir alıcı çıkar ise tekrar ararıp bulmaya çalışırım.Balıkesir için, ekran kartım 550 watt 80+ herhangi bir güç kaynağı ile takasa açıktır.Satış fiyatım ise SATILDI'dirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Referans bağlantı:http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt740-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK - Humble Bundle Godfall ALINIK - %25-20 İndirimli Steam Cüzdan Bakiyesi [SATILDI] SATILIK - Aigo R5/5 adet RGB Kasa Fanı SATILIK - Aerocool P7-F12 Pro 3X Kasa Fanı