Şimdi Ara

SATILDI Monster MS-1762 GAMEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihazın garantisi bitti bitmek üzere vuruğu eziği çiziği yoktur Cihaz zaten yüzde 80 masaüstü niyeetine harici klavye ve mausla kullanılmıştır..ne yazılımsal ne de donanımsal hatası yoktur pili fazla kullanılmamıştır

SADECE ÖN TARAFTAKİ VE ARKA TARAFTAKİ MONSRTER YAZISININ Bİ KAÇ HARFİ EKSİK FOTODA BELİRTİCEM VE AYRICA GAMER MAUS OLAN TERMALTEK MARKA MAUSU VE TRUST MARKA 3 AYRI FARKLI RENGE GİREBİLEN GXT GAMİNG KLAVYEYİDE BERABER GÖNDERİCEM KLAVYE VE MAUS MEDYAMARKT AN ALINMIŞ VE İKİ ÜÇ AYLIKTIR

FOTOLAR CİHAZLARA AİTTİR...CİHAZIN ÖZELLİKLERİ...

MONSTER® Q63MS-17624 17.3"
    İşletim Sistemi MAC OS X Mevericks OS X veya Yosemite OS X
    ntel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm
    Intel® HM77 Chipset
    1,5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 670MX 192-Bit DX11
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
    16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston
    120GB Kingston HyperX 3K SSD Disk 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s )
    750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    HD Kamera
    Internal Bluetooth™ v3.0
    Notebook Sırt Çantası
    Monster MS-1762

İSTEDİĞİM FİYAT SATILDI TL NOT ELİMDE EDIFIER S530 VAR ONUNLA BERABER DE SATABİLİRİM FUL SİSTEM ONUN AYRICA FİYATI İSE 400 TL DİR

BUNLARDA sanalpazar LİNK http://www.sanalpazar.com/Monster-Ms-1762__isp42693284

BUDA SES SİSTEMİ İÇİN http://www.sanalpazar.com/Edifier-S-530d-2-1-Optikal-Ses-Sistemi__isp42702905

SATILDI Monster MS-1762 GAMEBOOK SATILDI Monster MS-1762 GAMEBOOK SATILDI Monster MS-1762 GAMEBOOK SATILDI Monster MS-1762 GAMEBOOK
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam003 -- 13 Nisan 2015; 15:15:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sevgili kardeşim öncelikle selamlar..size bir onerim olacak. suan sifir monster abra 4700mq 8 ram 860m 1tb hdd. 2500 lira.. 4 ramliside 2270 lira sifir.. lutfen fiyatınızi bir gozden gecirin. Eger kafanızda varsa bir indirim ki bence oyle olmalı ben cihazına talibim. hem özellik olarak Dusuk hem performans.. dosthane olarak soyluyorum kesin alacağım pm den fiyat bildirebilirsin. Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad sende haklısın ama dediğin ekran kartı benimkiyle birebir performansta ayrıca ssd de cabası ve remden bahsetmiyorum 670mx serisi gtx670m den daha fazla performanslı ve çok az ısınan bi kart...tabi seçim sizin forumda benimkine benzer ve ssd olmayan ekran kartı benimkinden daha düşük işlemcisi yine düşük 3610 muydu neydi aynı model var adam 2100 tl mi 2200 tl mi fiyat yazmış ve ayrıca klavye maus yanında bedava hediye olarak gelicek sizin öneriniz nedir kaç gibi olması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam003 -- 12 Nisan 2015; 2:20:58 >

• Fiyat takip..

• quote:

Orijinalden alıntı: imam003

üstad sende haklısın ama dediğin ekran kartı benimkiyle birebir performansta ayrıca ssd de cabası ve remden bahsetmiyorum 670mx serisi gtx670m den daha fazla performanslı ve çok az ısınan bi kart...tabi seçim sizin forumda benimkine benzer ve ssd olmayan ekran kartı benimkinden daha düşük işlemcisi yine düşük 3610 muydu neydi aynı model var adam 2100 tl mi 2200 tl mi fiyat yazmış ve ayrıca klavye maus yanında bedava hediye olarak gelicek sizin öneriniz nedir kaç gibi olması lazım...

Joeybane dir o 2013 den beri satio sor adama :D

• ağalar dediğiniz fiyatalara ben satamam ayrıca o fiyatlar muadilinde cihazlar bakabilirsiniz zaten cihaz fazlalıktır evde kuzu kuzu yatıyo...msı gtx650m modelleri var var oğlu var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] HP gaming laptop
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.