Şimdi Ara

SATILDI mixer behringer ve mikrofonlar vs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILDI (İLANDAKİ TELEFON NUMARASINI SİLMEK İÇİN DÜZELTTİM)

arkadaşlar istanbuldan satılık behringer ub 1024 fx pro ve stüdyo malzemeleri var.
    almak isteyen arkadaşlar benimle iletişme geçebilirler.

behringer ub 1024 fx pro kutusunda sorunsuz çok temiz ve az kullanılmış. ayrıca 2 adet mikrofon ve bir adet mikrofon ayağı ve özel üretim kabloların yanı sıra aiwa yaka mikrofonu ve çeşitli aparatların yanısıra hiç kullanılmamış philips kulaklık ve jacklarıda veriyorum hepsi dahil fiyat 390 ytldir. aslında hepsini yazsam iki sayfa dolusu yer kaplar o nedenle kısa kestim. almak isteyenlere detay verebilirim...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_macun -- 20 Kasım 2014; 15:49:54 >

• valla dayı bende amatör raple uğrasıyorum yaza kadar kalırsa ve iş bulursam alırım kesin
    mc_ersin ,sam0,VISION,cengiz_1983,Lacrymatoire,WhiteC ,İlker32,zalman_1,raymanallstar,ÖzgünK,maverick_2006,Rafe,mülo26,Bmurat07,Penryn,Neuman, AnacoN,napster_brs,m134,s333,Orgeneral_,ermanunal01,wish_todesengel88,vgulgec,Beriko,Emirbt signomis,serenissimo,-brs-,arbiter,SeVeRaL,iquana,Deathwoa,davutsad,ftgrkmyldz mutama,abacuklu67,bumin1,Tulgacan,yousuff,Nero Bianco,wehby,Mr StEaLtH,apollo963,y@s@r,guide ve ismini yazmadığım unuttuğum bir sürü isim :)
  • SATILDIIIIIIIII
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.