Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Manfrotto Compact Advanced Tripod (Beyaz) Satın Al 20 Ağustos 2015 15:35 1 1 [SATILDI] Manfrotto Compact Advanced Tripod (Beyaz) arkadaşlar merhaba. ürünü yanılmıyorsam 3 hafta önce aldım ancak hiç kullanmadım sadece kutudan çıkarıp baktım geri kaldırdım ürün sıfır yani. ürün çok çok iyi zaten manfrotto kalitesini bilirsiniz birde bu modelleri yeni seri. ürünü compact action modeli ile karıştırmayınız. bu hem daha uzun hemde kafası daha işlevsel zaten bir üst modeli. ürünü kullanırım sandım ama salon çekimlerinde video için kullanacağımdan işimi görmeyecek. daha büyük profilli bi ürün almak durumundayım ayakları falan tripod tekerine oturmuyor. 15 günlük iadeyi de iş yoğunluğundan kaçırdım maalesef.kutu fatura herşeyi tam TR garantisi mevcut. Fiyatı uygun tutuyorum 200TL... piyasada 250 lira ortalama. ilan açarım bi 10-15 komisyon olur. isteyen hesaba havale ilede alabilir sıkıntı yaşatmam zaten buralarda eskiyim çok alıp ssatmışlığım var referanslarıma bakabilirsiniz. alana hayırlı olsun. not: ürün görseldekinin aynısıdır. açtığım gibi kaldırdığım için kendi fotosunu koymuyorum. kafası 3 yönlüdür. 3kilo taşıma kapasitesi vardır. 1.65 açık yüksekliği vardır. iletişim için Abdullah Durusoy 0544 748 4994 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 211 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Eylül 2015 Satıldığı Şehir : Yozgat Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Manfrotto Compact Advanced Tripod (Beyaz) [SATILDI] 3 AYLIK NOKIA LUMİA 925 BEYAZ 16GB FULL KUTU (REFERANS İL) Samsung Galaxy Note II full kutu tertemiz (referans ilan) Satılık α57 + DT 16-50mm f2.8 + DT 55-300 + Metz 44af1 flaş