Bildirim
Satıldı 🔪 M9 Bayonet Rust Coat (BS)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Baya ucuzmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Steam markette şuan 305tl zaten dostum?
quote:
Orijinalden alıntı: Spread
Trade ile satamamıştır/takaslayamamıştır pattern kötüyse öyle olunca pazarda geçirmeye çalışıyorlar
Bıçağın piyasası çok hareketli ben baktığımda şu şekildeydi mesela,
Ciddi olarak almak isteyen olursa fiyatta güzellik yaparım
Rust coat için pattern söz konusumu veya fv si?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sanerdk
quote:
Trade ile satamamıştır/takaslayamamıştır pattern kötüyse öyle olunca pazarda geçirmeye çalışıyorlar
Bıçağın piyasası çok hareketli ben baktığımda şu şekildeydi mesela,
Ciddi olarak almak isteyen olursa fiyatta güzellik yaparım
Rust coat için pattern söz konusumu veya fv si?
Söz konusu evet, Pasın bile güzeli çirkini var hocam
bildiğin savaş görmüş bu hocam, satışına sataşmak gibi olmasın da pazardaki diğerlerinden farkı yok. ve siz pazar fiyatında satmaya çalışıyorsunuz, böyle alıcı çıkacağını sanmam ama yine de iyi satışlar dilemekten başka şansım da yok.
ama yanlışım varsa yine de uyarabilirsiniz, eleştiriye açığım severim de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 2 Ağustos 2015; 17:59:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ogudeg
factory new rust coat varsa link at da alalım
bildiğin savaş görmüş bu hocam, satışına sataşmak gibi olmasın da pazardaki diğerlerinden farkı yok. ve siz pazar fiyatında satmaya çalışıyorsunuz, böyle alıcı çıkacağını sanmam ama yine de iyi satışlar dilemekten başka şansım da yok.
Factory Yok, ama temizlik bakımından diğerlerinin yanında factory new gibi kalıyor demek istedim, fiyatı revize ettim. Ciddi alıcıya 20 tl daha kırarım fiyatı_____________________________ 
-
quote:
quote:
Factory Yok, ama temizlik bakımından diğerlerinin yanında factory new gibi kalıyor demek istedim, fiyatı revize ettim. Ciddi alıcıya 20 tl daha kırarım fiyatı
anladım tekrardan iyi satışlar, daha iyi olmuş fiyatı düzenlemeniz -
quote:
quote:
quote:
Factory Yok, ama temizlik bakımından diğerlerinin yanında factory new gibi kalıyor demek istedim, fiyatı revize ettim. Ciddi alıcıya 20 tl daha kırarım fiyatı
anladım tekrardan iyi satışlar, daha iyi olmuş fiyatı düzenlemeniz
Teşekkür ederim hocam_____________________________ 
-
Yalnız sorun şu rust coat skininde float arttıkça(Yani bs'ye doğru gittikçe) fiyat artar. Yükseldikçe takaslaması zor olur. %1 floata bakarsan tup turuncu olur çok paslı. Böyle birşey olan nadir skinlerden rust coat. _____________________________ -
BS'si sevilen bir kaç skinden biri. _____________________________
Since 2003 -
quote:
Orijinalden alıntı: ø
BS'si sevilen bir kaç skinden biri.
Daha üstü yok zaten hocam
quote:
ww si var_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ozan1212
quote:
quote:
ww si var
WW'ler blue steel - rust coat melezi gibi duruyor benim gözümde hocam
takas düşünürmüsün benim eski bıçağıma benziyor :( _____________________________ PC: Windows 10 Pro x64 / Intel® Core™ i7-7700K / Hydro Series™ H45 Liquid CPU Cooler / ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1070 Ti / GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz / WD Black 3,5" 1TB / Samsung 250GB 850 EVO / Dark Sentinel PRO 750W 80+ / MSI Z270 Gaming M5 Intel Z270 / Aerocool KCAS 750W 80+ Bronze
Ekipmanlar:AOC 23.8" AGON AG241QX 144Hz 1ms FREE-SYNC 2K Gaming Monitor / Cooler Master QuickFire Ultimate Cherry Brown Sw. / LOGITECH G633 ARTEMIS SPECTRUM /LOGITECH Z-506 /LOGITECH G403 PRODIGY / RAZER BASILISK GAMING / LOGITECH G640 CLOTH / Thermaltake Tt eSPORTS -
Takas yok arkadaşlar maalesef, paraya ihtiyacım olduğundan elimdeki kullanmadığım şeyleri satıyorum _____________________________ 
-
SATILMIŞTIR. DİĞER İLANLARIMI İNCELEYEBİLİRİSİNİZ.
http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=901821_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı