Şimdi Ara

SATILDI - Logitech Z-640 5.1 Ses sistemi (71.2 Watt RMS, M3D Matrix Surround Sound Full Kutulu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR...

Merhaba arkadaşlar; Logitech Z-640 ses sistemimi taşındığım için satıyorum..garantisi bitmiştir, orjinal kutusu durmaktadır kopukleri ve herşeyiyle..Bilen bilir gerçekten tatmin edici bir sese sahip bir sistemdir..
    Kutu içeriği : Dört uydu hoparlör, bir merkez-kanallı hoparlör, bir subwoofer, gerekli
    hoparlör kabloları, video oyun konsolları ile kullanmak için bir adaptör kablosu..
    Resimlerini daha sonra ekliyeceğim..
    İstediğim fiyat : 100 liradır.. Lutfen ciddi alıcılar pm atsın..
    Tesekkurler

İnceleme :http://tukel.thgtr.com/tuketici-elektronigi/karsilastirma-bes-51-ve-61-hoparlor-seti/logitech-z-640

SATILDI - Logitech Z-640 5.1 Ses sistemi (71.2 Watt RMS, M3D Matrix Surround Sound Full Kutulu)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrpeker -- 8 Şubat 2012; 18:10:18 >

• bu sistemin nasıl Dolby,DTS olduğunu anlayamadım biri bana anlatsın
  • öncelikle Merhaba! dost..Şu sitede gordugum icin yazdım :http://www.amazon.com/Logitech-Z-640-Speaker-Surround-System/dp/B00006HYPD

Get the most from your computer games and DVD movies with Logitech's Z-640 surround-sound speaker system. The system's four satellites (left/right, front/surround) and center-channel speaker fill your room with sound, while the 25-watt powered subwoofer rounds out the bottom end to a deep 35 Hz, a good octave below the range of most bookshelf speakers, delivering floor-shaking bass from your music or a DVD's low-frequency-effects channel, the ".1" in a Dolby Digital or DTS 5.1-channel presentation.
  • fiyat 1000TL mi?
    Edit:(pardon 100TL herhalde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math_tiger -- 22 Kasım 2011; 0:00:25 >
  • Dostum alışkanlık olmuş ekstra sıfır koymak yanlış olmuş haklısın..
    Fiyat : 100 liradır..Kargo dahil..
    Saygılar
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 654three2

Pm

cevaplandı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız bu ses sistemi decoder barındırmıyor diye biliyorum.Ayrı bir decoder veriyormusunuz yoksa bu sistem ac3/dts çözmez
  • decoder vermiyorum..doğrudur hocam..ben özelliklerde gordugumu yazdım nette..
    Tesekkurler
  • burada sadece 5.1 dd dts film izlerken olaşacak effect lerden bahsedilmiş böyle her gördüğünüz yazılırsa olmaz sanra neler neler görürüz ilanlarda gördüklerinizi değil kullanım deneyimlerinizi yazmanız lazım yoksa siz ne kadar zamandır sistemi kullanıyorsunuz bilmiyor musunuz neyi çözüp neyi çözmediğini
  • Arkadaşım ilanı baltalayacak yer mi arıyorsun=? Alıcakmısın sistemi?alıcakan al sana vereyim 50liraya! eder mi gozunde!?Hey Allahım ya acıp da ben nesi var nesi yok diye mi bakıcam ben sadece dinliyorum nettende ortalama ozellıklerıne baktım odur! daha da kirletmeyin arkadaşım sayfayı duzeltiriz hicbi sey cozmuyo ses bile cıkmyor yazarız rahatlarsınız oldumu!
  • evet arkadaşım ne sattığını bilmek zorundasın elma armut ne satıyorsan özelliklerini bileceksin bilmiyorsan yazma burada insanları yanıltmaya hakkın yok ha bilmiyosan sistemin özelliklerini bilen bilir yaz geç bu sayfayı açan 347 kişinin 300 ü de dd dts yazısını görüp tıklamıştır buna eminim
  • uzatma!duzeltildi işte daha da kirletme sayfayı!TESEKKURLER!yoksa bende uzatıcam sıkıcam canını!
    Saygılar
  • aynen haklısın kardes..bedavaya versen almam demez ama insanlar..anca baltalasınlar..
  • Çok uygun fiyata veriyorsunuz.bende x540 olmasa hemen alırdım, üstelik kargo dahil fiyat.Hayırlı satışlar...
  • Tesekkur ederim yorumunuz icin..gene de satışlamıyor ne yazıkki.. :) kullanmaya devam edicem taşındıgımda yanımda goturebılırsem sanırım.. :))
  • Satıcı mısınız acaba?
    Pm den yazıyorum okudugunuz halde cevap gelmiyor.
    Konuda kargo dahil 100 tl diyorsunuz pm e gelince yok % bilmem kaç indirimli olarak kargolayabilirim diyorsunuz.
  • dostum dun acil işim cıktıgı icin ckmak zorunda kaldım! referanslarımdan ne oldugum ortadadır sanırım!biraz anlayış..!
  • bir adet pm
  • Kargo dahil 100 tl ye verirseniz pm atın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.