Şimdi Ara

SATILDI... LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT & G500s GAMING MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT FİYAT : webmaker07 ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR.. GÜLE GÜLE KULLANSIN.... http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g710-mechanical-gaming-keyboard--tr-layout.html

LOGITECH G500s GAMING MOUSE FİYATI : SATILDI... http://www.teknosa.com/urunler/125084457/logitech-g500s-gaming-mouse

ÜRÜNLER SIFIR AYARINDA KUSURSUZDUR. 21.05.2014 VATAN BİLGİSAYAR FATURALI. FATURASI VE KUTULARI MEVCUTTUR.

İRTİBAT : 0534 948 32 32

SATILDI...  LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT  & G500s GAMING MOUSE

SATILDI...  LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT  & G500s GAMING MOUSE

SATILDI...  LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT  & G500s GAMING MOUSE  SATILDI...  LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT  & G500s GAMING MOUSE  SATILDI...  LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT  & G500s GAMING MOUSE

SATILDI...  LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT  & G500s GAMING MOUSE  SATILDI...  LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT  & G500s GAMING MOUSE  SATILDI...  LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT  & G500s GAMING MOUSE

DÜKKANIMDAKİ DİĞER ÜRÜNLEREDE BURDAN BAKABİLİRSİNİZ. http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=830997
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason_Statham -- 19 Mart 2015; 15:49:02 >

• tek tek satıyomusunuz satıyosanız klavye ne kadar?
  • Vertigo G kullanıcısına yanıt
    tek klavye 275 tl -----> 250 TL

tek mouse 85 tl.

ikisi birden 325 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason_Statham -- 9 Mart 2015; 19:52:16 >
  • İlanı bozgunlamak istemem ama Vatanın şişirme fiyatını referans göstermen yanlış olmuş.

http://www.teknosa.com/urunler/125084454/logitech-g710-mekanik-gaming-tr-klavye

ikinci el olarak fiyat olarak uygun. İyi satışlar
  • uzun zamandır takip ettiğim bir klavye olduğu için hali ile hangi sitede ne kadar, hangisinde daha uygun fiyat biliyorum.

zira dolar kuru yükselmeden önce 320 liraydı klavyenin sıfır fiyatı. ikinci el olarak 275 lira değer biçilmesi ve vatan'ın şişirme fiyatının referans gösterilmesi bilmeyeni kazıklamak gibi bişi.
  • Arkadaşlar klavyenin 380 tl civarı alınış fiyatı var. Şuan internet ile sıkıntı yaşıyorum sorunum duzeldiginde konuya ürünlerin faturasını ve resimlerini ekleyecegim. Alındığında dolar ne kadar mis ne kadar a alinmis ne zaman alınmış herkez görecek. Ve klavyenin fiyatını son 250 tl olarak belirledim. Almak isteyen varsa 250 tl den alabilir.
  • tek mouse için son fiyat belirlediniz mi? :) manisadayım elden alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar resimleri ekledim. faturayıda ekledim. şimdi ne kadar a alındığını görebilirsiniz. alındığında dolar 2,130 du. şimdi dolar 2,60. ürün vatandan alındı ve şuan vatandaki fiyat ortada. evet sizlerede hak veriyorum teknosa şuan çok daha uygun fiyata satıyor. arada epey fiyat farkı var vatan a göre. ancak benim istediğim fiyatta ortada. klavye için son fiyat 250 tl. mouse için son fiyat 85 tl. uygun bulan alır. uygun bulmayan gidip teknosadan sıfırını alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason_Statham -- 9 Mart 2015; 19:51:17 >
  • Mouse satıldı. . Klavye 250 tl son fiyat tır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan g500s i satmışsın ya hani.Başlıktan çıkartsan çok güzel olucak.Sanki hala satıştaymış gibi içeri giriyoruz.Sonuç hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Başkan g500s i satmışsın ya hani.Başlıktan çıkartsan çok güzel olucak.Sanki hala satıştaymış gibi içeri giriyoruz.Sonuç hüsran

:) evet haklısınız başlıktan kaldırmayı unutmuşum. hatırlattığınız için teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason_Statham

quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Başkan g500s i satmışsın ya hani.Başlıktan çıkartsan çok güzel olucak.Sanki hala satıştaymış gibi içeri giriyoruz.Sonuç hüsran

:) evet haklısınız başlıktan kaldırmayı unutmuşum. hatırlattığınız için teşekürler.

Teşekkkürler hocam.Hayırlı satışlar
  • klavyenin fiyatını son olarak 240 tl ye düşürdüm. almak isteyene 240 tl den verebilirim. daha aşağı düşürmeyeceğim. satılmazsa konuyu sileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason_Statham -- 16 Mart 2015; 21:09:28 >
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.