Şimdi Ara

SATILDI / Logitech G25 Direksiyon -Garantili-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 ay daha garantisi olan sadece 2 kere kullanmış olduğum ve resimlerde de göreceğiniz gibi en ufak bir tahrişi geçiyorum çizik bile bulunmayan G25'imi satıyorum.
    İstediğim fiyat 400 TL.
    Satışın elden olması tercih edilir.

Pedal takımı -->  SATILDI / Logitech G25 Direksiyon -Garantili-
    Direksiyon -->  SATILDI / Logitech G25 Direksiyon -Garantili-
    Vites -->  SATILDI / Logitech G25 Direksiyon -Garantili-
    Direksiyon+Vites -->  SATILDI / Logitech G25 Direksiyon -Garantili-

Not: Direksiyonun ortasında ki Logitech amblemin üzerindeki çizik değil, halen amblemin üzerinde bulunan darbelerden koruyan jelatinidir.

Cihaz orjinal kutusu, faturası ve garanti belgesi ile teslim edilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiltraid -- 13 Aralık 2012; 0:30:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum maximum verebileceğim rakam 350 buna. Aslında piyasası 250 - 320 arasında gidip geliyor. Yeni açıklanan bilgisayar donanımlarındaki vergi indiriminden sonra rakamların da gene cok üstünde ve tuzlu bir rakam bu.

Sıfırı 369 TL idi bir ara unutmayalım. Daha iyi bir fiyat verirseniz neden olmasın.

Birde satış nedeninizi yazabilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizardking34 -- 26 Mart 2009; 10:53:20 >
  • Ufak bir araştırma sonucunda buluduğum fiyatlar:

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.SW.012/LOGITECH-G25-Racing-Wheel-Direksiyon?ref=akakce&v=1.54.6
    541 TL

http://www.bimeks.com.tr/search.aspx?s=1&arama=g25
    844 TL

http://www.hepsiburada.com/logitech-g25-usb-oyuncu-direksiyon-963416/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd93610
    906 TL

Tekrarlıyorum, cihaz halen 14 ay garantilidir ve üzerinde en ufak bir çizik-deformasyon yoktur.

Sıfır ürünlerden tek farkı 10 ay garanti süresinin geçmiş olmasıdır.
    10 ay için en az 140 TL fark vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası.

• quote:

Orjinalden alıntı: psiltraid

Ufak bir araştırma sonucunda buluduğum fiyatlar:

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.SW.012/LOGITECH-G25-Racing-Wheel-Direksiyon?ref=akakce&v=1.54.6
    541 TL

541 TL ürünün 5 taksitli fiyatı.. Peşindeki fiyat 509 TL. Yanlışlık olmasın.. Ayrıca diğer ikisi, doğrudur sitesinden almışsınızdır ama gerçek ile alakası olmayan rakamlar.. Bunu sizde biliyorsunuzdur, bu forumu ve ürünün piyasasını takip eden insanlarda.. Ama tabiki ürün sizin ve istediğiniz fiyatı çekmekte de hürsünüz.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemu -- 26 Mart 2009; 17:45:51 >

• Herkes biliyor zaten piyasasını. Kimse orada ki 900'ü 844'ü görüp hemen "ben alıyorum" diyecek değil.

Benim gibi titiz olup, 2.el bir ürün alırken en temizini bulmaya çalışan arkadaşlar için bu cihazı koydum. Yoksa piyasada zaten 250-350TL arasında bir sürü G25 var.

• tabi bir de 1 hafta 10 gün içinde gelecek olan %10 luk KDV indirimini de göz önünde bulundurun
  • Erdemcim sen Türkiye'nin 1 yıllık ekonomik planını ögren, ona göre bi fiyat çıkaralım seninle beraber.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru söyleyeni dokuz köyden...
  • Doğru söyleyeni dokuz köyde ... muhabbeti değil bu.

Sizin söylediklerinizi herkes biliyor. Unutmamanız gereken birşey de, ben kimsenin kafasına silah dayayıp alacaksınız demiyorum. Benim gibi titiz olup, gerçekten temiz bir cihaz almak isteyenler için bu ilan.
    Daha fazla uzatacak bişey bulamazsınız heralde..

• ark. eger urunu satmadiysan qoruselim bat1kan@windowslive.com
  • alett satıldımıı acabaa????? satılmadıysa iletişim kurabiilirizz
  • ilan güncelse ilgileniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.