Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satıldı] Logitech 2+1 Speaker Satın Al 16 Eylül 2020 21:49 1 1 [Satıldı] Logitech 2+1 Speaker Sağ kolon hoperlörü değiştirilmiştir.Sorunsuz çalışmaktadır.Pazarlık yoktur.Havale sonrası Ptt ile kargolanabilir.Logitech S220 -Teknik Özellikler: Hoparlör Gücü 17W RMSSubwoofer Çıkış Gücü 9W RMSUydu Hoparlör Çıkış Gücü 2 x 4W = 8W RMSAlım satım haricinde lütfen fiyat/ takas gibi ürün hakkında kişisel yorumlar yapmayınız.Sorularınız için lütfen site üzerinden özel mesaj ile iletişime geçiniz. En kısa zamanda cevap verilecektir.Sistem Notu : Bu ilan yoruma kapalıdır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satılık] Airties Air 4430 3x Lan Wireless Repeater AP - 380TL [Satılık] Hp Pavilion G6 2211et /G6 2000 Serisi Yedek parçalar [Satılık] Huawei HG658 V2 300Mbps VDSL2 Modem - 380TL [Satılık] Asus USB-AC58 Dualband AC1300-ÇIFT Antenli-Yüksek Çekim Kablosuz USB Adaptör -900TL
Aynısından sattım geçenlerde elime Z313 geçti biryerden ama ultra seviyede bir fark hissedemedim güzel cihaz gerçekten normal bir kullanıcının işini fazlasıyla görür.. İyi satışlar dilerim..