Şimdi Ara

[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILDI

Cihaz Türkiye'den alınma. Pasaporta kayıtlı ve ithalatçı garantili cihazlarla karşılaşırmayın. LG Türkiye'de 15 ay daha garantisi devam etmekte. Ghost screen her LG G5'te olduğu gibi var ama dert edilmeyecek kadar az. Hatta fotoğrafını çekmeye çalıştım ama uğraşlarıma rağmen çıkartamadım. Son güncellemeden sonra hiç görmedim bile. Çoğu G5'te olan GPS sorunu da yok. Anlayacağınız şanslı bir cihaz. Kozmetik olarak fotoğraflardan da görüleceği üzere kusursuz. Sadece 1 köşede ufak bir şey var fotoğrafını çektim ama çıktı mı bilmiyorum. Onun dışında çizik bile yok. Zaten ekranındaki kırılmaz camı ve kılıfıyla kullanıldı hep. Yanında Cam Plus modülünü ve hafıza kartını da vereceğim. Pili ilk günkü gibi. Her şeyini buraya dürüst bir şekilde eksiksiz olarak yazdım, sonradan sürpriz yaşatmaz.

İstanbul/Kadıköy'den elden teslim önceliğim. Onun dışında önce havale sonra kargo şeklinde satış yapabilirim.

Not: Hafıza kartı fiyata dahil değildir. Onu da istiyorsanız fiyata 50 TL eklerim. (Normalde 100 TL'ye satılır)

Yanında verilecekler:
    1) LG G5 (H850) 32 GB GOLD TR kusursuz cep telefonu
    2) Faturası, kutusu ve tüm kutu içeriği, orijinal şarj aleti, orijinal USB kablosu... (Sadece sim kart iğnesi yok, kayıp)
    3) Ekranında takılı kırılmaz camı (40 TL'ye alındı, tüm ekranı kaplıyor)
    4) 1 Adet darbe emici özellikli telefon kılıfı
    5) LG Cam Plus Modülü (2 Kez kullandım, kutusu ve faturası kayıp, bulursam onları da veririm) (Ekstra batarya ve fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran tasarım)
    6) 64 GB Samsung Evo Plus MicroSD Hafıza Kartı (100 TL'ye alındı, normal Class 10 hafıza kartlarından daha hızlıdır, telefonu yavaşlatmaz)

[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)[SATILDI] LG G5 (H850) 32 GB + Ekstralar + 15 Ay LG TR Garantili (İNDİRİM)

Fiyat: 1500 TL --> 1450 TL
    Takas: Sadece kayıtlı/kayıtsız, Xiaomi Mi6 (öncelikli), Xiaomi Mi5s Plus (6/128), Huawei P10 ile olur. Altı-üstü konuşulur.
    İletişim: PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 12 Haziran 2017; 22:57:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.