Şimdi Ara

[SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.
    Telefon alacağım için kullanmakta olduğum Apple iPod Touch 4. Nesil cihazımı satıyorum. 8 gb modelidir ve garantisi yoktur.
    - Orjinal kulaklık ve data kablosu ile gönderilecektir. Kutu içeriği ve aksesuarları tamdır.
    - Cihazın ekranında çizik falan yok, arka taraf ise normal iPodlar da olduğu gibi çiziklerle dolu.
    - Sol üst köşe geçen sene çok az içeri girdi, çalışmasına veya kozmetik olarak görünüşüne bir etkisi yoktur.
    - iOS 6.1.3 orjinal sürümü yüklüdür. (Fotoğrafları çektiğimde Jailbreak vardı, orjinal sürüm yükledim ve cihazı kutusuna kaldırdım.)
    Detaylı fotoğraflar çekmeye çalıştım:

[SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.  [SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.  [SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.

[SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.  [SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.  [SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.

[SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.  [SATILDI] iPod Touch 4, 8Gb. 175 Lira.

Fiyat: SATILDI
    Fiyat : 175 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• şu ipodları çok seviyorum ama hiç 3 üstüne çıkamadım hatta bendeki galiba 2g ile öyle aman aman bir ses farkı var mıdır aralarında?
  • Bence iyi gorunuyor.fiyatta makul..almak isteyenler kacirmasin.derim.ben yeni aldim.yoksa alirdim..ses kalitesi cok fazla degisecegini sanmiyorum.gorsellikte iyilestirme yapiyorlar genelde.daha cok app store de oyunlarda avantaji oluyor ust model ipodlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende de iPod Touch 4 var fakat iOS 7'yi nasıl yüklediniz ben desteklemiyor sanıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.