Şimdi Ara

SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 fatura tarihli. Nakit ihtiyacından satılık. Genel itibariyle temiz, sorunsuz, çalışmayan aksamı yok. Pil Sağlığı %76. Kutu, fatura, orjinal kulaklığı var. Orjinal şarj cihazı ve kablosu yok. Kozmetik durumunu mümkün olduğunca fotoğraflarda göstermeye çalıştım. Ekranda rahatsız etmeyecek, belli olmayan kullanıma bağlı çok küçük kılcal çizikler var, fotoğraf ile göstermeye çalıştım ama görünmüyor. Kutu, fatura, kulaklık, şarj cihazı ve siyah kılıfı ile teslim edilecektir. İl dışına önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Takas düşünmüyorum, abartmamak kaydıyla pazarlık olur, ciddi alıcıları üzmem. LÜTFEN CİDDİ ALICILAR İLETİŞİME GEÇSİN.

SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı SATILDI İphone 7 32 GB Siyah - Yurtiçi Kayıtlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nck06 -- 11 Aralık 2020; 15:0:8 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat revize edildi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.