Şimdi Ara

SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 15/11/2014 de Avea mağazasından alınmıştır. Alındığı günden itibaren ekran koruyucu jelatin ve kılıfla kullanılmıştır. Resimde de görüldüğü gibi telefonun üst tarafında düşmeden kaynaklı küçük bir deformasyon vardır. Bunun dışında çerçevenin üst ve alt rafında birkaç tane çok dikkatli bakıldığında görünen toplu iğne ucu kadar küçük çizikler mevcuttur. Çok hafif ve küçük olduğundan resimlerde gözükmeyebilir. Kullanılan kılıfın alt ve üst tarafı açık olduğu için bu çizikler meydana gelmiştir. Çerçevenin yan tarafları ve telefonun ön ve arka tarafında hiç bir çizik yoktur. Teknik olarak hiç bir kusuru yoktur. Yaklaşık 12 ay daha garantisi vardır. Kulaklığı hiç kullanılmamıştır. Kutusu ve içeriği tamdır. Faturası ile teslim edilecektir. Cihazda ios 8.4 yüklüdür. Türkiye garantili , yurtiçi kayıtlı telefonlar için fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.

Satış fiyatım SATILMIŞTIR...
    Yeni telefon alındığı için takas düşünmüyorum. Ankara içi elden, diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde yollanır.

SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea
     SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea
     SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea SATILDI...iPhone 6+ 16 GB Gold - Avea
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 27 Kasım 2015; 13:16:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.